JEG STARTER IGJEN!!! AND I GOT NEWS!!

Heii

Ja siden jeg har vært borte en lang stung, pga lite inspo osv. så tenkte jeg at jeg kunne begynne igjen! Ja hvert fall så har det ikke skjedd så utrolig mye i det siste, men jeg må gortelle dere noe! på onsdag tror jeg det var, så fikk jeg MAC!!! så nå blir det mye blogging fremover, håper jeg!! 

 

Ellers så har jeg bare sappet av, og jo, foresten jeg har vært sjuk! i vinerferdien var jeg med e veninne og jeg var forkjølet hele ferien, dro på skolen på mandag og var hjemme resten av uka, fordi det viste seg at jeg hadde lungebetennelse.. 


I dag skal jeg på hockey kamp med Rikke! gleder meg!!! hahah så skal vi kanksje oppom hos noen venner, veit ikke helt enda.. OG seinere på kvelden skal jeg være med verdens beste kjæreste! <3 blir så koselig! nå har jeg nettopp fiksa meg og skal snart spise vårruller for mamma har laget det! nam!!! <3 
Hva skal du i dag?

 

Håper du kanskje har lyst til å følge bloggen min,så kanskje jeg følger din ;-)  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei! Jeg heter Melinda Lee Kristensen, er 15 år og bor på Hamar. Jeg elsker mat (helst usunne ting♥♥♥), The Bitches og Kjæresten. Denne bloggen handler om alt fra hverdagen min til klær og sminke o.l. Hvis du lurer på noe er det bare å spørre eller legge igjen en kommentar, da blir jeg kjeme glad!!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits