Åherreguuuuuuud!!!!!

Føler jeg har vært på skolen i hele da. Vært på skolen ti halv 3, ca.. så dro jeg og Emilie hjem til henne, for å bake kake og så ned på skolen igjen til kl 5. Har vel vært der ganske lenge da føler jeg.. Vi hadde nemmelig hyggekveld for de voksne fordi vi driver å skal samle inn penger til turen vi skal ha til sommern. Hele klassen reiser til Selen i svergie! Gleder meg faktisk ganske mye! 

Men over til overskriften! 
Mamma og pappa har donert bort et par alpinski til en verdi av 7000,- fra Rema 1000 (altså jobben våres) Fordi vi fikk de gratis av en levrandør og 2 fruktkurver.  VI hadde så lotteri etter forestillingen, hvor vi solgte masse lodd!! Tror vi fikk inn en del penger egt! får vel høre det i løpet av de neste dagene. Det morsomme var at jeg vant fruktkurven, men så tok vi om lodding igjen, siden det var jo ikke noe vits at jeg skulle få den siden det var jeg som hadde den med meg. SÅ Øyvor var den heldige vinneren av en fruktkurv! Etter vi hadde trekt den trakk vi Stenaline cruise til 4 pers. og gjett hva! Jeg vant en !!!! ÆÆÆ, jeg er så i lykkeee!!! ahahahah 

okeiii, Ræva bilde men jeg tok det på cammen og fra mobilen.. 
Dette har dagen min gått ut på i dag. 

 

Hva har du gjort i dag? :)  

Vitameum
HEI MELINDA......:))))<3
29.03.2012, 21:14
URL: http://vitameum.blogg.no/
Melinda
Vitameum: Heiii REbecca!!! :D <3
06.04.2012, 16:12
URL: http://minilee.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei! Jeg heter Melinda Lee Kristensen, er 15 år og bor på Hamar. Jeg elsker mat (helst usunne ting♥♥♥), The Bitches og Kjæresten. Denne bloggen handler om alt fra hverdagen min til klær og sminke o.l. Hvis du lurer på noe er det bare å spørre eller legge igjen en kommentar, da blir jeg kjeme glad!!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits