Ganske uvandt! Men utrolig koselig!

Hei heei! Var på hytta i sta. Ja, dere leste riktig, Hytta!!! Var litt uvandt å være der.. siden det var/er farmor og farfar sin, eller farfar da siden farmoren min døde for ikke så lenge siden.. Men hverfall, jeg hsr bare pleid å være der når de er der. og det var de ikke nå.. Så litt uvandt.. 

Hvertfall vi beskte søstra mi og kjæresten! Det var kjempe deilig når vi kom dit, fordi det var sol i hele dag.. okei, itt skyer, men egt bare deilig! Seinere grilla vi og koste oss masse og broren min kokm også så da var vi hele familyen på tur!! WoopWoop!! 
Hadde det kjempe koselig i dag!

Og det beste er at kjæresten min komer nå straks! Gleder meg masse! har ikke vært oss to på lenge.. Så det skal bli deilig å bare være oss to, så skal vi kose oss med film og kos!

Ha en forstatt fin kveld! og forhåpentligvis resten av påsken!

- Hva har din dag gått ut på i dag?  

   

Liseee
ser skikkelig koselig ut!

i dag har jeg ikke gjort annet enn å bare slappet av! :)
08.04.2012, 02:37

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei! Jeg heter Melinda Lee Kristensen, er 15 år og bor på Hamar. Jeg elsker mat (helst usunne ting♥♥♥), The Bitches og Kjæresten. Denne bloggen handler om alt fra hverdagen min til klær og sminke o.l. Hvis du lurer på noe er det bare å spørre eller legge igjen en kommentar, da blir jeg kjeme glad!!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits