Hvordan er dette mulig!!!

Første dag etter påske ferien...Jeg føler vi vi kunne hatt noen ekstra fri dager til.
Jeg sier ikke mere!!
Kan vel si at jeg greit slet med å stå opp i dag.. Men det er vel egt ikke så rart, var oppe til litt over 4 i natt og fikk rett og slett ikke sove.. 
Forsov meg i dag til litt over 10, så kom jeg på skolen en time før matfri, gjorde meg heller ikke så mye! 

Etter skolen var jeg på maxi sammen med Mattis og Henrik, fordi vi skulle finne gave til Heidi (mammaen til mattis) Hun har foresten bursdag i dag! :) 
Kom hjem til mattis og der fant jeg ut at alle alarmene mine var slått av etter ferien.. Så kanskje ikke så rart jeg forsov meg.. 

Iallefall, jeg er tydeligvis den personen som burde få medalje på å klare å forsove seg..
Hver gang vi har hatt ferie, så forsover jeg meg alltid første dagen etter ferien.. Sikkert fordi jeg ikke har døgn rytme i det hele tatt.. 

Nå er jeg hjemme og spiser en liten middag for meg selv, eller hvis du i det hele tatt kan kalle det middag.  "spetty, Spagetti med á la Capri"..
Det beste er at jeg elsker det! Det minner meg om da jeg var yngre! Da jeg og søstern min pleide å være hjemme alene så kjøpte vi alltid sånn..Føler meg som en liten unge igjen! 

 
Ha en kjempe fin dag vidre! tror jeg skal bare slappe av resten av kvelden, hvis ikke jeg finner på noe!

- Gikk det fint for deg å stå opp i dag?  

Elise
For meg gikk det faktisk ganske bra! :)
10.04.2012, 18:51

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei! Jeg heter Melinda Lee Kristensen, er 15 år og bor på Hamar. Jeg elsker mat (helst usunne ting♥♥♥), The Bitches og Kjæresten. Denne bloggen handler om alt fra hverdagen min til klær og sminke o.l. Hvis du lurer på noe er det bare å spørre eller legge igjen en kommentar, da blir jeg kjeme glad!!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits