13.04.2012 Glemt det helt

Sorriii, for lite blogging.. har bare helt glmet å blogge..
Tiden i dag har vel egt bare gått til å chille på skolen! hadde en naturfagprøve i dag! Tror den gikk skikkelig bra faktisk! VI hadde også forbredelser til norsk tentamen som er i morgen. Ellers så syntes jeg at dagen har gått utrolig fort! Noe torsdager aldri gjør... 

Var hos kjæresten min etter skolen i dag. Det var super koselig fordi i morgen tidlig reiser han til London! Jeg misunner han som bare det. 
Håper han får en super fin tur, siden han  skal reiser sammen med papaen sin. De skal dit for å se kamp... Jeg med andre ord ville dratt for å shoppe for alle penga!!! 
Han skal være borte  4 dager!! og veit dere hva? Vi har faktisk 6 mnd nå på lørdag. Tenk at det har gått så fort!Siden han er borte så vi bestemte oss for å feire det helgen etter at han har kommet hjem! Kjenner jeg gleder meg allerede! 

- Har dere hatt noen tentamner enda? 
Skulle blitt posta i går//  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei! Jeg heter Melinda Lee Kristensen, er 15 år og bor på Hamar. Jeg elsker mat (helst usunne ting♥♥♥), The Bitches og Kjæresten. Denne bloggen handler om alt fra hverdagen min til klær og sminke o.l. Hvis du lurer på noe er det bare å spørre eller legge igjen en kommentar, da blir jeg kjeme glad!!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits