TITANIC

I dag bestemte jeg og Emilie oss for å gjøre noe hyggelig på kvelden. Emilie kommer til meg før filmen begynner som er kl 17! Vi har begge sett filmen flere ganger før, men ikke i 3D. tror det kommer til å bli mye grining. Men sånn er det uannsett hvor mange ganger man ser en gråtefilm.. Har dessverre ikke sett 3D film før, så jeg gleder meg litt egt! 

Har du sett Titanic før? med eller uten 3d?
6 herlige mnd

Heiii 

Det lørdag i dag, eller den er jo snart over! Men jeg ville bare si det at jeg og kjæresten min har et halvt år sammen i dag! Kan ikke tro det har gått så fort! Desverre er han ikke hjemme så vi fikk ikke feiret det i dag, men når han kommer hjem skal vi feire! Han er jo i London som jeg fortalte og når vi hadde skype i sta, jeg ble så glad for å se han! haha, føltes som en evighet siden sist! 

Men i dag har jeg bare chillet, og vært med noen herlige jenter på starten til kvelden! Vi var i byen, og spiste babb, og så satt vi på mcdonalds og spiste is og drakk brus! kjempe koselig! har ikke vært med de jenten på det jeg kan huske. Nemmelig Lisa, Tonje, Henriette og Tina! 

Har ikke noe bilde fra byen i dag...

 

- Hva ha du gjort i dag? 

13.04.2012 Glemt det helt

Sorriii, for lite blogging.. har bare helt glmet å blogge..
Tiden i dag har vel egt bare gått til å chille på skolen! hadde en naturfagprøve i dag! Tror den gikk skikkelig bra faktisk! VI hadde også forbredelser til norsk tentamen som er i morgen. Ellers så syntes jeg at dagen har gått utrolig fort! Noe torsdager aldri gjør... 

Var hos kjæresten min etter skolen i dag. Det var super koselig fordi i morgen tidlig reiser han til London! Jeg misunner han som bare det. 
Håper han får en super fin tur, siden han  skal reiser sammen med papaen sin. De skal dit for å se kamp... Jeg med andre ord ville dratt for å shoppe for alle penga!!! 
Han skal være borte  4 dager!! og veit dere hva? Vi har faktisk 6 mnd nå på lørdag. Tenk at det har gått så fort!Siden han er borte så vi bestemte oss for å feire det helgen etter at han har kommet hjem! Kjenner jeg gleder meg allerede! 

- Har dere hatt noen tentamner enda? 
Skulle blitt posta i går//

Facebook takes over

Heihei helo!

Jeg hater å være hjemme å pugge til prøver.. Du skjønner det min gode venn facebook lar meg ikke logge av. Problemet er vel at jeg er alt for glad i henne tilfelle det sjer noe, så jeg må være på!! hahah..
Hverfall jeg driver å prøver å pugge naturfag, men så kommer det hele tiden noe opp som jeg må skjekke eller bare må gjøre.. Gruer meg faktisk til denne prøven også, dritt vanskelig!

Hadde besøk av brodern i sta, kjempe koselig! han lagde middag til meg og mamma fordi henne er syk.. Jeg skulle liksom ha gjort lekser, men det endte med at jeg sovna på senga.. 

 

- Føler du det samme som meg? 


ikke bry dere om rotet folkens!!


Mål frem til sommeren!

Sitter å ser på forskjellige sider med badetøy nå! og målet frem til sommeren er vel å trene å få bikini kropp! ahah, hvem tenker vel ikke det samme som meg? I hele dag omtrent har jeg tenkt til å trene!! ler, av meg seg!
Her er hvertfall de jeg har så sykt lyst på!!Åhh! elsk! Vil haa! i tillegg var de ikke altfor dyre heller! det kostet faktisk bare 99 kr fra H&m

- Hvem likte du ? :)

 

Hvordan er dette mulig!!!

Første dag etter påske ferien...Jeg føler vi vi kunne hatt noen ekstra fri dager til.
Jeg sier ikke mere!!
Kan vel si at jeg greit slet med å stå opp i dag.. Men det er vel egt ikke så rart, var oppe til litt over 4 i natt og fikk rett og slett ikke sove.. 
Forsov meg i dag til litt over 10, så kom jeg på skolen en time før matfri, gjorde meg heller ikke så mye! 

Etter skolen var jeg på maxi sammen med Mattis og Henrik, fordi vi skulle finne gave til Heidi (mammaen til mattis) Hun har foresten bursdag i dag! :) 
Kom hjem til mattis og der fant jeg ut at alle alarmene mine var slått av etter ferien.. Så kanskje ikke så rart jeg forsov meg.. 

Iallefall, jeg er tydeligvis den personen som burde få medalje på å klare å forsove seg..
Hver gang vi har hatt ferie, så forsover jeg meg alltid første dagen etter ferien.. Sikkert fordi jeg ikke har døgn rytme i det hele tatt.. 

Nå er jeg hjemme og spiser en liten middag for meg selv, eller hvis du i det hele tatt kan kalle det middag.  "spetty, Spagetti med á la Capri"..
Det beste er at jeg elsker det! Det minner meg om da jeg var yngre! Da jeg og søstern min pleide å være hjemme alene så kjøpte vi alltid sånn..Føler meg som en liten unge igjen! 

 
Ha en kjempe fin dag vidre! tror jeg skal bare slappe av resten av kvelden, hvis ikke jeg finner på noe!

- Gikk det fint for deg å stå opp i dag?

Justgirlythings

 

Åhh, bare elsker sånn bilder! de forklarer så mye! selom vi ikke tror det! hahah, hørers skikkelig dumt ut.. men ja! ler av meg selv akk nå! 

 

 - Eller hva sier dere?

Been there thousand times before!

Ja, da har jeg vært på kino date med jentene! Det var så utolig koselig! Tok litt blider som jeg tenkte jeg skulle legge ut! Filmen var drit bra!! Så jeg andbefaler dere  se den hvis dere ikke allerede har gjort det. Etterpå gikk vi selfølgelig på McDonalds! ahah, og selfølgelig bestilte jeg med McFlurryy!!! Bare ELSKER det!! 

Nå har jeg tenkt til å se på Paradise hotel reprisen pånettet.. og noe sier meg at når jeg er ferdig med det, skal jeg legge meg.. Og i morgen tidlig finner jeg ut at det var en dålig ide, fordi da er jeg sikkert dritt trøtt!!! haahhhaa.. Been there before! I'm just tell'n!


 

Bildene er tatt  fra Iphone.. Så veit dere grunnen til dåligkvalitet!

 

Natta sier da bare jeg da! :)

 

Kino date!

Lite blogging i går.. Men dagen i dag har egt bare gått til sovning.. Har vært hos broren min i nat!! hahan hvor vi hadde Maraton med Veronika mars! ahaha.. 

Skal til kjæresten en tur etter på, så stikker jeg på kino seinere i kveld med god jentene! Gleder meg masse!!! 

Vi har tenkt til å se på:

 

 


ahahha! tryneeet... 

 

- Har du sett den før,  eller skal du se den ?

Easter is over.

Heii heei!

Nå er det snart siste dagen av påskeferien! huff, gruer meg allerede! tentamen på fredag, i norsk.. De siste to mnd her blir det vel mye jobbing på skolen, får å klare de måla man vil! Skal jo snart in på vidregående! det blir både spennde og rart! .. Gruer meg litt egt..

Hadde det så bra i I går fordi kjæresten min var på besøk og gjett hva jeg fikk av han! Verdens søteste påskeegg fult med LoveHearts!

 

Neste uke har vi 6 mnd sammen! og veit dere hva.. sa skal jeg være hjemme og han er å koser seg i London! Så planenblir vel å feire det når han kommer hjem igjen! <3

 

- Har du fått påskeegg?

følg meg på facebook!

Nå har jeg endelig skaffet meg en facebookside som dere kan like om dere vil! Der kommer alle innlegg og diverse andre ting. Dermed har dere kontroll på når jeg faktisk blogger. 

Har du facebook side? Lik min så liker jeg din!
TRYKK HER FOR Å KOMME TIL FACEBOOKSIDEN MIN!
Blir kjempe glad hvis du liker!
Tusentakk!!

Ganske uvandt! Men utrolig koselig!

Hei heei! Var på hytta i sta. Ja, dere leste riktig, Hytta!!! Var litt uvandt å være der.. siden det var/er farmor og farfar sin, eller farfar da siden farmoren min døde for ikke så lenge siden.. Men hverfall, jeg hsr bare pleid å være der når de er der. og det var de ikke nå.. Så litt uvandt.. 

Hvertfall vi beskte søstra mi og kjæresten! Det var kjempe deilig når vi kom dit, fordi det var sol i hele dag.. okei, itt skyer, men egt bare deilig! Seinere grilla vi og koste oss masse og broren min kokm også så da var vi hele familyen på tur!! WoopWoop!! 
Hadde det kjempe koselig i dag!

Og det beste er at kjæresten min komer nå straks! Gleder meg masse! har ikke vært oss to på lenge.. Så det skal bli deilig å bare være oss to, så skal vi kose oss med film og kos!

Ha en forstatt fin kveld! og forhåpentligvis resten av påsken!

- Hva har din dag gått ut på i dag?  

 

Vil så se dennee!!

okei, det ble ikke til at vi skulle på hytta i dag alikevell.. så vi tar turen opp i morgen istedet.. 

 

Men på mandag har jeg tenkt til å dra på kino medjentene å se 

American Reunion!! ææ, gleder meg massee!! ahha
Klikk play for å se traileren til American Reunion!

KLIKK HER for mer informasjon om konkurransen der du kan vinne kinobilletter til American Reunion!

FIKK ET LITE SJOKK!!

Sorry for at jeg ikke har blogget på noen dager nå,men har bare vært så opptatt! Det har skjedd så mye de siste dagene nå,så jeg har rett og slett ikke hatt tid! DEt er en stund siden jeg bar på blogg.no nå.. så jeg fikk et lite sjokk, siden det har forandret seg så mye..
Skal prøve å bli litt flinkere! ahah, hvor mange ganger har dere ikke hørt den før da.. jeg mener.. halo! kom med en ny en!! 

 

Sitter å er skikelig glad! hører baare på sommer sanger og chiller! Selvom været ikke er så solfult menmen, man får vel leve med det!! Skal vel kanskje opp på hytta en tur etterpå også med familien! Grilling på G! 

 

ha en fin dag mine kjære lesere! <3 God påske alle sammen, håper dere har hatt en fin påske så langt! :D
Åherreguuuuuuud!!!!!

Føler jeg har vært på skolen i hele da. Vært på skolen ti halv 3, ca.. så dro jeg og Emilie hjem til henne, for å bake kake og så ned på skolen igjen til kl 5. Har vel vært der ganske lenge da føler jeg.. Vi hadde nemmelig hyggekveld for de voksne fordi vi driver å skal samle inn penger til turen vi skal ha til sommern. Hele klassen reiser til Selen i svergie! Gleder meg faktisk ganske mye! 

Men over til overskriften! 
Mamma og pappa har donert bort et par alpinski til en verdi av 7000,- fra Rema 1000 (altså jobben våres) Fordi vi fikk de gratis av en levrandør og 2 fruktkurver.  VI hadde så lotteri etter forestillingen, hvor vi solgte masse lodd!! Tror vi fikk inn en del penger egt! får vel høre det i løpet av de neste dagene. Det morsomme var at jeg vant fruktkurven, men så tok vi om lodding igjen, siden det var jo ikke noe vits at jeg skulle få den siden det var jeg som hadde den med meg. SÅ Øyvor var den heldige vinneren av en fruktkurv! Etter vi hadde trekt den trakk vi Stenaline cruise til 4 pers. og gjett hva! Jeg vant en !!!! ÆÆÆ, jeg er så i lykkeee!!! ahahahah 

okeiii, Ræva bilde men jeg tok det på cammen og fra mobilen.. 
Dette har dagen min gått ut på i dag. 

 

Hva har du gjort i dag? :)

Ukens WANT!!

Heiii sitter å titter på litt forskjellige sider og jeg har skikkelig lyst på sånn bling deksel til min iphone4! jo, du skjønner jeg har utrolig lyst på sånn som dritt harry, men samtidlig drit kult! haha. Det dumme er at de fineste er dritt dyre..

her er noen av de jeg ha lyst påÅhh, se på disse da! bare elsker de!!! har så lyst på en av de!!

 

Så du noen du ville likt? eller er de altfor "harry" for deg?

Enkelt, Greit, Jeg bare digger det!!

fyyy... Jeg bare elsker klær, og gleder meg masse til å shoppe igjen..Jeg ikke har gjort det på en stund.. Og jeg er vel som alle andre, med at når jeg først har penger vil jeg ikke bruke, men når jeg ikke har noenting har jeg lyst på masse..

I mellom tiden, her er litt inspirasjon til dere 

 

Hva synes du? Er dette noe du kunne hatt på deg?
Jeg klarer ikke å velge min favoritt! Digger alle sammen!!

Outfit!

hahahahahha, sitter å kjeder meg masse, med andre ord jeg tar masse bilder av meg selv... Lite å gjøre.. 

I går hadde jeg 5 mnd med verdens herligste gutt! Elsker deg Mattis du er best! kunne ikke hatt en bedre kjæreste! <3 kjempe glad i deg! Var på bursdag igår også, joda, det gikk jo kjempe fint.. hahah det var jo litt gøy men samtidlig litt kaos.. Stakar Ludwig... 

Nå skal jeg ut i det fine være å møte emilie, kjempe lenge sidenjeg har vvært med henne.. 

 

Hva skal dere i dag?Men hade braa Allle sammmen! <3 Prates seinere i dag :D

koooos!!

Heiii alle sammen!  

Er så glad nå!! fordi det er kjepe fint vær ute!! Blir så glad da! hah, skal til farfar å rydde etter farmor i dag, tror det kommer til å bli litt trist. men jeg skal komme meg igjenom det.. Seinere i kveld skal vi på bursdag, til tanta til pappa! tror det kommer til å bli skikkelig koselig! <3 

 

men nå må jeg gå, blogger seinere i dag tror jeg. 

skulle vært postet litt tidligere i dag, fordi nå har jeg kommet i hjem! 
så nå blir det bare å chille forran tv´n, med vårruller!Visste du dette om meg?

Siden det er såpass lang tid siden jeg har blogget så tenkte jeg at jeg kunne si noen ting om meg selv:

-Jeg heter Melinda Lee Kristensen, men jeg brukerbare Melinda Kristensen som oftest.

-Jeg  er 15 år (blir 16 år i August) 

- Jeg går på Ajer Ungdosskole,  på vg1 har jeg søkt service og samferdsel

-Jeg elsker vennene mine, kjæresten min, å danse og å ta bilder!

-Jeg har verdens beste kjæreste, som jeg elsker utrolig høgt ♥

-Jeg kan være ganske sta til tider,hehe!

-Jeg har 1 eldre bror og 1 eldre søster

-På fritiden driver jeg med kjæresten, trening når jeg ha tid og vennene mine

-Jeg aner ikke hva jeg skal bli enda, men har en stor drøm om å reise rundt i verden. Oppleve ting! ♥♥♥♥♥♥

 

Dette var det jeg kom på om meg selv for denne gang!
Noe du ikke viste? ♥

JEG STARTER IGJEN!!! AND I GOT NEWS!!

Heii

Ja siden jeg har vært borte en lang stung, pga lite inspo osv. så tenkte jeg at jeg kunne begynne igjen! Ja hvert fall så har det ikke skjedd så utrolig mye i det siste, men jeg må gortelle dere noe! på onsdag tror jeg det var, så fikk jeg MAC!!! så nå blir det mye blogging fremover, håper jeg!! 

 

Ellers så har jeg bare sappet av, og jo, foresten jeg har vært sjuk! i vinerferdien var jeg med e veninne og jeg var forkjølet hele ferien, dro på skolen på mandag og var hjemme resten av uka, fordi det viste seg at jeg hadde lungebetennelse.. 


I dag skal jeg på hockey kamp med Rikke! gleder meg!!! hahah så skal vi kanksje oppom hos noen venner, veit ikke helt enda.. OG seinere på kvelden skal jeg være med verdens beste kjæreste! <3 blir så koselig! nå har jeg nettopp fiksa meg og skal snart spise vårruller for mamma har laget det! nam!!! <3 
Hva skal du i dag?

 

Håper du kanskje har lyst til å følge bloggen min,så kanskje jeg følger din ;-)

24.feb.2012... Jeg tror jeg slutter

Bloggen lin er nå 1 år den 26.februar! I det siste har jeg ikke hatt noe inspirasjon og ingen kommentarer, selvom sidevisningene og leserne er der.. Men jeg hatt ta ken på å slette bloggen min.. Eller i alle fall tar jeg meg en lang pause.. Aner ikke når jeg kommer tilbake! Men jeg vil takke alle som har lest bloggen min hittil og kommentert! Dere har gjort noe stort for meg! 


Da sier jeg takk for meg! Og ses vel igjen' 
That Feeling...

Føler meg skikkelig forever alone!!! venter på at Rikke pus skal komme en tur! Gleder meg masse til i kveld også! skal være med folka! Blir en herlig kveld!!! 

Så i mellom tiden instagrammer jeg litt! Hehe, koser meg med bilder altså! navnet mitt er foresten "Melekr" så masse bilder, skal få tatt masse bilder i løpet av kvelden også! Skal være med masse folk! Gleder meg masse!


 


Har du instagram, hva heter du? Følg meg og jeg følger deg!

did you know?

JEG ER KJEMPE SULTEN!! hahahah bestilte La Perla, Nacho Pizza for snart tre kvarter siden.. og når jeg ikke får maten min med engang.. da blir jeg sint! 

okei, dette var ikke mine ord. Med andre ord, dette var brodern sine ord. hahahah

jeg skal sleep over hos brodern i dag! :D Koselig!! 

har vært i begravelse i dag også.. gikk bra, men var så utolig trist samtlig.

HAR HELLER IKKE NOE BRA BILDE, SÅ DREP MEG!!!!!!

har egt ikke noe å blogge om så vi snakkes i morgen! 

 

hva spiste du til middag?

 

ER SÅ GLAD!!

Heiii :)
Har besøk av farfar, kjempe koselig! :) skal sitte på med han bort til Mattis etterpå også.
Er så glad i dag!! Aner ikke hvorfor men er kjempe glad! Også har jeg brukt penger i dag:
Ny bukse
Ny bh
Ny joggebukse
Nytt skjerf

Hahhahah, pent med den lagt oppå buksa :p

Ha en fin kveld vidre! :)) det skal jeg :))

Gruer meg veldig

Hei hei

Ligger på sofaen å har skikkelig vondt og tankene surrer. Ser på Privat praksis, åhh! Elsker det programmet!! <3
I morgen skal jeg på skolen igjen, etter at jeg ikke har vært der siden onsdag... Egt gruer jeg meg litt.. Håper vel på at det går bra.
Har aktive uker nå visstnok. Blir vel litt stress på dagen og kveldene.. Forestillinger på og etter skolen. Men aller mest gleder jeg meg!

hei :)

Heeeeeeeeiiiiiiii

nå sitter jeg på macen til emilie!! ja, hun har nemelig akkuratt fått det!!!!! SJALU!!!

sitter å tar bilder av meg atm! hahahah. Blir henta av pappa snart også, skal på maxiii.. Kjøpe jakke, bukse og kanskje sko. 

kjempe fine ikke sant! hahahha


Dagens innkjøp... Kan ikke tro at du er borte.. Savner deg sånn! &lt; 3

Vært på maxi! Dagens innkjøp ble: sminke! Og klær til begravelsenen på fredag. Min kjære farmor gikk bort på onsdag! Så disse dagene har vært hjemme og hos søstern. Har ikke fått sovet før langt på
Natt.. Har heller ikke vært på skolen for dere som lurer på det. Og det sier seg vel selv.

Kan ikke tro at henne er borte. Det har liksom ikke gått helt opp for meg.

Begravelsen blir på fredag neste uke.

Blir nok ikke så veldig mye blogging fremover, men jeg skal prøve

Ha en fin helg alle sammen

Utrolig lenge siden.

Vært med May i nesten hele dag, og var en tur hos Farmor på presterud sentret. Litt trist, men det er bedre at jeg er der i 10 min enn at jeg ikke er det i det hele tatt fordi det orker henne ikke..

Hadde planer om å dra til mattis i dag også, men det veit jeg ikke om jeg rekker.. Fordi mamma og pappa fortalte meg for en time siden at vi skulle spise middag hos søstern i dag...  Jobbe skulle jeg egt i dag også, men jeg og may sov til halv 2 i dag såe...

Vi skal spise Pinnekjøtt! nam! Elsker det!!! Utrolig lenge siden jeg har spist det, som regel spiser vi det baer hos søstern når jeg tenker meg om... hahah

 

Liker du pinnekjøt`? :)

 

 

Klipt meg!!

Heiii
Var på jentekveld i går/ bursdag til May Iren! Det var så utrolig koselig! Vi spiste pizza og kake, så etter hvert så vi på film. Vi så på The Grudge!! Omg, jeg som har sett den før... Skrek nesten mest!! Hahah

Har du sett den? :)

Hva skal du i dag?

Ha en fin dag videre!

Klipt meg foresten! :) kjempe fornøyd!! Nå er det mye tynnere og ingen slitte tupper.

Tycks? :)

Denne dagen er vært å nyte!

Heii Nå sitter jeg og spiser frokost.. (kl 15:17)  Finnes ikke bedre start på dagen enn med varme rundstykker!
 Sola har skint i hele dag også! Kjempe deilig, første gang på lenge det ikke kaldt!
I dag har det faktisk bare vært  -1,5!!

Nå sitter jeg og ser på Olsenbanden på tv, mens jeg venter på å ta ut kaka jeg har bakt.. Prøver å gjøre litt lekser også da men..
Haha, neida. det har kommet sånn prøve vi fikk på jobben hvor hele greia er ferdig laget,
at man bare putter den i form og så ovnen! kejmpe snart! 

 

Seinere i dag stikker jeg ern tur til kjæresten også! <3 Gleder meg masse,
Utrolig glad i deg gutten min! I går hadde vi 3 mnd sammen!  De tre beste mnd i mitt liv! <3Hva skal du i dag?

 

ha en fin dag vidre, og kos dere i fin været! :)

Helt glemt det !

hei alle fantastiske lesere! jeg beklager at jeg ikke har blogget så mye i det siste, men jeg glemmer det helt! skal prøve å bli flinkere, men nå for tiden er det ganske stress innen familien. 

Dagen i dag skal jeg vel gjøre lekser! Ja.. veit, du tenker sikkert - lekser på en Lørdag, hmm ja det har seg slik at jeg må gjøre ferdig K&H teorioppgave. Den skal være ferdig til mandag tror jeg, og må skrive hvertfall 3-4 sider til.. 

 


//ræva bildekvalitet! 

 

Hva skal du i dag? :) 

Sunn!

Heihei
Lol, jeg er så sunn i norsk timen! Se hva jeg spiser!! Hahaha..

Elsker skittles!! Og lakrisalen min var helt full når jeg starta på skolen i dag.. Og capriiii <3

Elsker skole dagen min i dag! 5 timer med chill!! Fordi etterpå har jeg skp!!

Liker du skittles?

Sunn!

Heihei
Lol, jeg er sulten, så da tok jeg meg en sånn, mens jeg venter på å dra til kjæresten <3

Kjempe godt faktisk!

Har du spist sånn før? :)

Never tasted better

Har ikke fått blogga, fordi jeg har hatt helgen min på Color - Line Magic! Sammen med mamma, pappa og Savannah! Kjempe koselig. Dessverre fikk vi ikke shoppa noe i Kiel, fordi det var søndag vi kom dit på.. Men hadde det gøy forde! Show på kvelden og drinker osv.


strawberry daiquiri!!
Kjempe god!

Kom til Oslo, og der møtte vi kusinen min sammen med bebien Hermine <3 har ikke sett henne før nå!! Kjempe søt! <3

Shoppingen fikk jeg tatt igjen litt på storo sentret.

Kjøpte en kjole i en genser, ligger ut bilde når jeg har kommet hjem en gang :)

Har du vært på Color line cruise før?

Ha en fin dag! :)

Waiting, waiting and waiting..

Heihei

Skulle liksom klare å sove lenge for en gangs skyld, så vinner jeg av at det er skikkelig lyst på rommet mitt kl halv 12!!

Nå venter jeg på at min herlige May Iren skal komme! Så skal jeg være med henne og lappen og kjøpe tv!!

I kveld skal vi vel bare chille og se på film <3 kos! Og så skal jeg overnatte til henne da :)

Pleier du å sove lenge?
Hva skal du i dag?

Fordi jeg ikke fant noe bedre bilde..

Ha en fin dag videre! :)

When you miss your..

 

Bestfriend(s). 

Har tenkt litt i det siste, og jeg har vel kommet på den tanken at vi faktisk begynner på vidregående snart og alle skiller hver sin vei. Mange sier det at de vennenne du får på ungdomsskolen er de du mister fortest, fordi du begynner på vidregående og finner nye venner igjen. For  være ælig gruer jeg meg faktisk litt.

Kanskje er jeg heldig og fremdeles har kontakt med de jeg er sammen med nå. Hvertfall, en ting veit jeg og det er at jeg skal nyte den tiden jeg har med de og bare tenke positivt mens jeg koser meg! Er du riktig heldig også kan det jo hende dere får god kontakt på vidregående også. 

 

Gruer du deg til vidregående? 

Før jeg dør skal jeg..

- Ting jeg skal gjøre før jeg dør.

redo of this.

 

 

At jeg aldri lærer!

Hei Hei

Nå sitter jeg og skal se gårsdagens og dagens Hotel Cæsar! Ingen ting er bedre enn det! haha.. Avhengi! 

 

Og jeg er skikkelig sliten!! Vi var med skolen i ankern i dag, hvor vi svømte. Det var litt chill egt og jeg kjenner allerede at jeg er støl og kommer til å forbli støl til i morgen. I tillegg var jeg og Emilie og trente i går så er litt støl etter det også.. At jeg aldri lærer å tøye.. Menmen, det får man leve med... 

 

Er du like avhengi? hahh

 

ha en fin kveld vidre! For i morgen er det fredag :D 

Manicure Perfection

Heihei

I dag fikk jeg vite at jeg ble med på "Fame" sminke og kostyme! Det er et skuespill vi har på skolen. Gleder meg kjempe mye! Savannah kom også med <3 så i fire uker fremover skal vi drive med dette! Og jeg gleder meg kjempe masse! :)

Tenkte jeg skulle blogge litt igjen da! Nå sitter jeg med ansiktsmaske, fordi jeg tenkte å ha en liten spa kveld for meg selv, nå som jeg først ikke har noe å gjøre!

Dette bruker jeg:

Har du prøvd dette settet før? :)

Ha en fortsatt fin kveld!

Mine nyttårsforsetter

Sorriiii for lite oppdatering, men det har vært så utrolig mye denne tiden. Nå som jeg først blogger tenkte jeg at jeg kunne fortelle om nyttårsforsettene mine.


Mine nyttårsforsetter;
- gjøre masse lekser
- være mere med venner og kjæresten
- ikke spise godteri( noe jeg egt sjelden gjør)
- ikke drikke mye brus
- trene mere!!
Blogge mere med mye bilder!
- spise frokost! Osv
- besøke familien min mere, spesielt nå..

Haha, dette var vel de jeg kom på atm.


Hvordan ser listen din ut?

Faktisk ganske sant! - tears

There are times in our life when our heart just opens up and tears roll down ...


Tears Don't Stop The Rain, Rain Doesn't Hide The Tears I've Cried.


Tears are as natural to us as breathing.


?I smile , to hide my tears . I smile , to hide my fears .


A person once told me that crying without tears is the worst form of crying.


tears. I have found myself crying a lot in the past few weeks.

Har du følt noen av disse før?


Ha en fin dag! :)

Julen er fult med tåret, men samtidig mye kos

Det er julaften i dag, og det skal liksom være så koselig osv.. Har sittet i bil i hele dag omtrent, for å komme oss til drammen og kongsvinger. Kjempe koselig å se mimmi og bessa (mormor og morfar) igjen. Mimmi var dessverre havnet på sjukehuset i over i går, noe jeg fikk vite i går..


Det var både oppturer og nedturer når vi møtte de i dag. I går og dagen i dag har vel for det meste bestått av tårer og mye tenking. Stunder der be bare ikke klarte å holde meg og tårene kom som en elv.. Og når jeg først er heldig å se de kanskje 3 ganger i løpet av året, så skjønner dere kanskje..

Vi sitter i bilen på vei hjem nå, og skal møte familien til Rebekka. Blir vel bare å slappe av i bilen og tenke på alt sammen, kanskje sove litt også. Kjempe koselig, brodern skal feire jul med familien til Rebekka for første gang alene.

God jul alle sammen! Håper dere koser dere..

Hunden dems <3 åhh, kjenner jeg savner de allerede! Håper det ikke er lenge til neste gang vi møtes! Er så utrolig koselig. Kjempe glad i dere!

Btw, denne tiden kan det hende jeg ikke blogger så mye fordi jeg har utrolig mye og tenke på!

Skal prøve å få inn noen innlegg her og der! Ha en koselig kveld alle sammen <3

Er i julestemning da

Ikke lenge igjen til julaften! Jeg gleder meg i allefall! Har jobbet endel i det siste for å tjene litt penger! Har seriøst vært blakk om dagen.. Så det trengs å jobbe litt..

Har hatt skikkelig julestemning i dag også siden det var siste dag på skolen, og jeg, Mari og Mette har bakt pepperkaker og muffins!

Griser flax! Hahahah

Juleballet

Hei
Hadde en super kveld med verdens beste folk på juleballet i går!!

Først ordnet vi oss hos Nina og startet med å ta masse bilder!! :) (kommer seinere)

Så dro vi ned på ballet og koste oss masse! Møtte kjæresten og han hadde kjøpt rose til meg <3 kjempe koselig!!

Danset masse og det kjennes i beina! Tro meg, det har jeg kjent i dag! Føler meg som en handikap, når jeg går..

Juleballet var iallfall kjempe vellykka! Det var dessverre det siste juleballet i 10. Men det positive er at vi håper på et minst like bra vårball!!


Har dere hatt juleball enda? :)

Ordna oss og klare for ball!

# Bildet under er tatt fra foto mannen fra i går på ballet! #

En uke igjen!

Heihei!
I morgen (altså i dag, torsdag) så har vi juleball på skolen! Gleder meg kjempe mye! Vi jentene Nina, May-Iren, Marthe og Savannah skal opp til Nina og fikse oss! Åhh, blir så koselig!! <3 bilder kommer seinere!

Veit dere hva jeg nettopp fant ut, at det bare er en uke igjen til juleferie!! Det betyr at det ikke er lenge igjen til gaver!! Hehe, for det er vel det jula handler mye om eller hva?


Ha en fin torsdag og fortsett og tell ned til jul!

Veldig dåligkvalitet, men ja det er juletregrana i byen! :)

Kunne jo håpa på noe bedre da

Jaja, fikk vite hva jeg i Emilie kom opp i dag, og vi ble faktisk litt fornøyd slike vell med tanke på at det er ganske mye å gjøre i de andre fagene..

Så vi kom opp i Naturfag!! Om celler og arv! Så får vel bare håpe på at det går drit bra i morgen!!

Min tredje søndag i advent!

Hei hei!
Var på hockey kamp i dag sammen med Thea, og der møtte vi Lisa og Tonje! <3 kjempe koselig!! Så møtte vi mange andre kjente også. Ble selvfølgelig litt bilder også!

Stillinga ble 5-1 til Storhamar mot Rosenborg! Kjempe braaaa

Var du kamp i dag? :)

Ha en kjempe fin kveld videre! Og det er t.o.m tredje søndag i advent! Så har dere husket å tenne tre lys?

Natta alle sammen!

Innkjøp fra Oslo i går

Heihei! Som jeg nevnte var vi med klassen i Oslo. Hadde det kjempe koselig!! Teater og museum var vi også på. Herregud, tror aldri jeg har ledd så mye som jeg gjorde på det teatret! Vi så på: Myrnavep, eller hva det het! Kjempe morsomt!

Tenkte jeg kunne vise dere innkjøpet også!

Svart genser: Cubus - 149,-
Svart strikke genser: Monki - 400,-
Stripete genser: Monki - 120,- tror jeg

Hva syntes du? :)

Ha en fin dag vidre! :)

Lazy ass

melinda gidder ikke å blogge, lazy ass :)

vii sitter å jobber med klima prosjekt, vi har framlegg om det imorra, og melinda er ikke ferdiiig engang..........dettvardett

Melinda er søøt


Hva gjør duu just nu ? :):)

Ambefalers!

Hei dere! Nå sitter jeg på badet og tar ansiktsmaske! Haha, den er faktisk i sølv når du tar den på! Jeg vil anbefale denne, fordi jeg har prøvd den nå et par ganger, og jeg syntes den funker kjempe bra! Det er en peeling maske med rensekrem tilslutt. Utrolig deilig!


I morgen trenger jeg ikke stå opp så tidlig heller, 10 klasse skal til Oslo! Gleder meg masse. Vi skal på teater tur og på et museum. Det beste med hele blir vel at vi skal ha shopping i 4-5 timer alene!!

Andre søndag i advent

I dag er det den 4 desember!! Det er bare to uker igjen til jul! Og jeg har ikke bynt med julegaver en gang..


I dag skulle vi egt til Svergie, men det ble ikke noe av.. Så derfor må jeg være hjemme
Å gjøre masse lekser! Ja, jeg veit. På en søndag? Jeg har masse jeg må bli ferdig med.. Har et fremmlegg, matte tentamen på tirsdag, onsdag reiser vi til Oslo med skolen, og fredag har vi klima fremføring..


Ha en kjempe fin søndag dere!

Love

Heii alle sammen!
Har ikke gjort så mye i dag, men jeg har vært å trent! Hah, lenge siden.. Var litt godt i grunn! Får så bra følese etterpå.
Forkjøla har jeg også blitt pga Mattis..

Skal trene i morgen kveld også, i tillegg skal jeg til tannlegen i morgen!! Hater det!! :( etter skolen blir det vel å dra til Mattis! <3
Vi hadde foresten 1mnd på lørdagen som var!
Elsker deg gutten min! <3

Ha en fortsatt fin kveld vidre!

Har du blitt forkjølet enda? :)

Juletiden kommer

Hei hei! først vil jeg bare si det at jeg har hatt en liten bloggpause.. Har ikke hatt noe inspo, og har heller ikke hatt så mye å fortelle om i det siste. Nå sitter jeg faktisk med lekser fordi det skal være ferdig i dag, så jeg må jobbe masse.. Hører på en del jule musikk også, skikkelig julestemning her. 

I dag er det nemelig første søndag i advent, så det vil si at snart er julen her :) I dag skal vi ha besøk av familien og spise masse god mat! 
Justin Bieber: Mistletoe


Hva har du gjort i dag ? 

Kjempe billig!!

Sitter på toget nå sammen med May Iren. Venter bare på å komme hjem så dra til kjæresten en tur! Har ikke sett han på lenge.. Så blir koselig! Tror Benjamin kommer en tur også litt seinere.

Her er da en liten update på min helg!

Jeg og May skulle tilby leie en film eller to, men det endte med at vi kjøpte 5 istedet!

Så bakte vi cupcakes, nam! Kjempe godt! Farget håret mitt fikk vi også gjort, ikke så veldig stor forskjell, men hva gjør vel det. Fargen kostet bare 10,- på europris!! BILLIG!! Hahah

Før premiere i går!

Heiiiii alle sammen i går natt var jeg og May Iren på før premiere! Vi tok tog rett etter sklolen for å ta tog til Halden :) kom frem og vi hadde ett kvarter på oss til filmen starta! Rakk det akkurat!

Da så vi på alle 4 filmene! Hadde faktisk forventa mere av del 1 på 4, men den var jo bra forde!

Skal du se den i morgen eller så du den i går?

Nelly kjolen

Jeg sitter nå å spiller Wordfeud! Har du spilt det før? Hah, jeg har seriøst dilla!! For de som ikke veit hva det er så er det som scrabble(?) altså et spill hvor du skal lage ord med høyest poeng! På wordfeud kan du også spille med randome eller du kan spille med venner og sjekke hvem som vinner!

Humøret mitt har vært
Skikkelig god stemning i hele dag! :)

Tenkte jeg kunne legge ut kjolen min på, fra Nelly :)

Spiller du også wordfeud? Hva heter du der? :)

Kjolen min fra Nelly har kommet!!!

Heii alle sammen!
Åhh! Jeg er så glad!!! Kjolen min fra Nelly har kommet!!! Happy!! Lykke i hele dag!

Hardu funnet deg kjole til juleballet enda? :)

Kjolen min fra Nelly har kommet!!!

Heii alle sammen!
Åhh! Jeg er så glad!!! Kjolen min fra Nelly har kommet!!! Happy!! Lykke i hele dag!

Hardu funnet deg kjole til juleballet enda? :)

Dagens lille outfit

I dag skal jeg på samtaletime.. Gruer meg litt i grunn! Hehe hva skal dere i dag?
Blir bare et kjapt innlegg, må gjøre matte..

Tenkte jeg kunne legge ut en liten outfit også siden det begynner å bli en stund siden..

Familie kos!

I dag har jeg vel egt ikke gjort så mye. Sto opp fiksa meg med Emilie (hu overnatta) men hu hadde stått opp en time før meg elno..

Litt seinere tok vi følge fordi jeg skulle til kjærsten og henne måtte da dra hjem. Var hos han til litt over 4 og da slappa vi vel bare av og så på tv!

Etter på ble jeg henta av pappa og mamma. Så dro vi til farmor og farfar, hvor tante og onkel også var. Etter middagen kom Mai lee, Emil, Joachim, Rebekka og Michael. Så da var vi jo nesten hele familien. Kjempe koslig igrunn! Farmor hadde bakt kaker!! Og så var det en kake fra jobben vi hadde fått.

Det rare var at i går så jeg til pappa: pappa!! Jeg er skikkelig sulten på kake! <3

Har du spist kake i det siste? :)

Ha en fin søndag vidre og håper dere har hatt en kjempe fin helg! :)

Lite blogging i det siste..

Har hatt litt lite blogglyst i det siste! Har vel egt ikke gjort så veldig mye. Tiden har gått til kjærsten, venner, sove og enda mere sove.. Late dager må jeg si!

Koselig kveld med jentene mine i dag! Åhh, alt for lenge siden.. Men vi skal kose oss masse, blir film og masse musikk! :)

Hva skal du i dag? :)

Gratis sol på brun og blid

Hei alle sammen!
Nå har jeg nettopp vært på BRUN OG BLID sammen med May - Iren. I dag er det vemmelig gratis sol på alle brun og blid sentre rundt om kring i Norge, kl 23! Benytt det fult ut! Der får du krem du smører deg inn med før du tar sol, i tillegg får du 25 min med GRATIS SOL!!
Her er mitt resultat

Kjempe fornøyd! Er brunere i virkeligheten, pga dålig kamra..

- foresten må dere ikke glemme å stille klokka tilbake!


Skal du benytte deg av gratis soling i dag?

Kjip start på dagen

Heii!
Er da på skolen og holder på å kjede meg i hjel! Har matte nå! Haha, lærerne leker liksom så dumme, "jeg skjønner ikke hva du mener jeg, kan du forklare litt mere spesifikk?"


Ingen svarer på meld heller!! Men hvertfall Jeg hadde spansk prøve i første time, det gikk overraskende bra egt..

Ha en fin dag vidre da :))

Fikser på designet

Jeg fikk da ideen om å skifte litt på designet mitt, veldig lei det andre... Så da skiftet jeg til dette. Ikke helt ferdig men skal prøve å få gjort det i morgen, noen små ting som mangler.

Ellers har jeg ikke gjort så mye i dag, hengt med noen venner osv. Joo, jeg har vært å sett på søte hunde valper!! De er skikkelig nuhhe! De er en uke i dag!

Veldig dålig kvalitet..
det er da 5 tisper (jente valper) og 3 han hunder! 8 til sammen

Natta søte små bloggere og andre små! Sov godt, skole i morgen -.-

Nytt innkjøp

Jeg og May - Iren vokna faktisk ikke før sånn ti på halv tre idag! Sent, men vi sovna ikke før fire.. Så fant vi ut at maxi stengte kl 18 og May matte ha vinter jakke og jeg måtte ha skjerf og votter. Fiksa oss og dro på maxi.

Skjerfet er fra h

Den bare ligger der!

Heihei! Jeg å May - Iren har hatt en kjempe koselig kveld med spa. Nå sitter vi faktisk å ser på reprise på torsdag kveld fra Nydalen! Haha, så sitter vi å ler av den spøkte humoren da!!Ser på den herlige skjønnheten her som sitter å stirrer på meg! Jeg vil ha den, Hah!! May - Iren har spist sin allerede! Så da får jeg vel spise min også, før den går ut på dato!

Sov godt alle sammen da den tid kommer! Vi skal ikke legge oss enda hvertfall!

Har du hatt en bra dag!

Kose kveld med beste!

Heiii

Jeg er med May - Iren i dag! Kjempe koselig og vi skal kose oss masse med en skikkelig spa kveld! Reiser på rema nå og skal kjøpe inn alt! Gleder meg masse! HAr ikke vært med henne på kjempe lenge, så nå skal det bli koselig med en skikkelig bestevenn kveld <3 

Hva skal du i dag?

gjesteblogger

heiiluu, nå er det Rebecca som blogger for Melinda, fordi hu aaaldri blogger! orker ikke rle nå, så vurderer litt å sette meg ned å spille Sims3 istede, haha! kjøpte det i går (nattåpent på Maxi) og satt til 2 i natt og lagde spill og sånt, samtidig som jeg øvde til matteprøve.. wihu.. nerra! 

men nå må jeg gjøre 1 oppg til, så hu studenten ikke tror jeg driver med noe annet, bare er virkelig ræva i rle.. true story!

this is me for the day:


ny t-shorte! og fingrene til mikkel... jaja

-Synes du også at Ming-Ming burde blogge mer?? :p

-Skal du besøke bloggen min??

-Becca96

Ønskeliste!

Haha, jeg kom plutselig på hva jeg ønsker meg til jul, så da tenkte jeg at jeg kunne dele det med dere! 

Her er min ønskeliste til jul! 

Tøffler!
Caramia

Macbook pro

Parkass jakke fra cubus

ID bare mineralesSkjerf bianco
Petrea scarf


 

 

og sikkert mye mere men det her er det jeg virkelit vil ha!!! 

 

 

Hva ønsker du deg til jul? 

 

Lov å være usunn

Huff! Føler for en skikkelig treningsøkt! Hahah! Skjekk hva jeg spiste i sta da! Og ikke nok med det! Jeg spiste broren min mr ming ming! Hahah(intern)

Hahah! Ming mingen på skolen i dag! Såå glad da!

Jeg skal tilbringe resten av dagen min på å pugge masse til naturfag prøve!-.-

Ha en fin dag vidre!

Nye sko og klar for vinter!

Har kjøpt meg vinter sko! Endelig!! Holder på å fryse ihjel på beina om kvelden med conversene! Så da fikk jeg penger til å kjøpe uggs! Elsker de!!
Bare elsker Ekte-fake!! Love liksom! Ahah

Tok meg en varm dusj så sovna jeg en times tid på sofaen, og da kom mamma hjem!

Har du uggs?
Hva har du gjort i dag?

Ha en fin mandag vidre! :-)

Spørsmål og svar!

Heii alle fantastikske lesere!

Jeg er så utrolig glad! Og blogg lysten er her mye mere, dere er så snille å kommenterer og da leser dere også sikkert?
Er kjempe glad om dagen! Lysten for å blogge er her!  

Tenkte jeg skulle svare på spm jeg fikk, og ikke har fått svart på! Dessverre får jeg ikke videoblogga.. 

 

Hvordan går det med kjærligheten?
 Jo, det går veldig bra det! 

Kan du Svare på videoblogg?
 - Dessverre kan jeg ikke fordi pc'n min klikker, og jeg orker bare ikke i dag å sitte flere timer å redigere den.

Hvorfor blogger du?
- Jeg blogger fordi jeg syntes det er gøy, det bare begynte en gang for lenge siden da alle hadde blogg, og da gadd jeg bare ikke slette den, så jeg fortsatte.

 Pusser dere opp hjemme? 
- Ja, Vi har flytta i leilighet, men så fort som mulig og huset er pusset opp og gjort i klar for salg så er det ikke vårt lengre.. Noe jeg syntes er veldig synd! Jeg savner det huset alerede, selvom jeg trives her også! Det er jo bare ikke hjemme for meg enda. Men det går seg nok til etterhvert, håper jeg!

Hva heter bestevenen(e) din(e) ? 
- Ehm det er veldig vanskelig å si, fordi jeg har så mange. Så da velger jeg heller og ikke si noe, de veit det vel innerst inne, tenker jeg!

Hva er en Chill dag for deg? 
- Det er vel å sitte foran pcn og tv, med joggebukse og hettegenser.  ikke noe bekymringer eller noe. bare slappe av.

Er du jomfru?
- Ja, det er jeg!  

Hvordan mat liker du best?
- Egt liker jeg vel stort sett alt! Det jeg liker mest er vel sterk asiatisk mat! Wok!
Og jeg elsker vårruller eller sushi! Åhh, nam! (faila på den, men det er ikke sterk mat da) ahaha

Favoritt antrekk?
-  Har vel egt ikke noe spesielt! men liker disse buksene veldig godt og denne gensern. 


Genser fra H&m og bukse fra bikbok

Genser H&m og bukse gina tricot

Beste minne?
- Har ganske mange, med masse brae folk! Det jeg elsker mest er de gangene jeg er med vennennen mine, hvor jeg kan være meg selv 110%!

Flaueste som har hendt deg?
-  Var vel kanskje da jeg og en veninne skullefilme en "må gjøre video", og det gjorde vi da. Så var en av tingene og kle oss ut som noe og sminke hverandre i blinde så gå ute blant folk! Det verste var jo at det var vinter (drit kaldt og vi gikk der i t-sjorte og tepper osv..) Og at vi møtte faktsik på folk, det var seit om vi skulle filme hele greia, og når vi hadde kommet hjem fant vi ut at ingen ting var blitt filma så da droppa vi det bare! 

Hvordan dyr har du hatt/har?
- Jeg har  hatt fisker, katt når jeg var veldig liten. og jeg har en hund! bare at den bor hos broren min atm!  

Kan du lage sminkevideo? 
-  Ja, det kan jeg sikkert gjøre, må bare få fiksa en data elno jeg kan gjøre det på, så da må det bli litt seinere! 

Henge sammen snart? 
- Jaaaa, det må vi gjøre igjen! Savner det! 

Trives du på plassen din på skolen? 
 - Ja, trives kjempe godt! Har jo alltd noen å prate med når vi sitter der, det jo ikke så stille bakerst i klassen.. 

Trives du der du bor nå?
- Som sagt i stad jeg trives jo, men det er ikke blitt noe hjem for meg enda. på en måte! Siden vi har bodd i det andre huset såpass lenge, vil det sikkert ta litt tid! 

Hva er typisk deg?
- Jeg sier ofte : Sjææl ass! eller, lolololol
jeg er ikke helt sikker på hva som er typsik meg atm egt :P

Hva gjør du på fritiden?
- Jeg er mye med venner, sitter på pcn. Trener når jeg får tid og jobber når jeg gidder! 

 

Hvordan vil din perfekte fremtid se ut?
-  den ville vært perfekt den! 

jeg er riiiik jeg da! selv om pappabanken er lett tiljengelig! <3 Hele verden min er rosa og alt vil gå bra uten noen bekymringer! 

 

Mere du lurer på, bare å spørre i vei? Noe du ikke visste? 

 


Gammelt! <3

 


69 dager igjen!

Hei hei! I dag får vi besøk av hele familien! Kjempe kosleig! Vi skal spise pinnekjøtt! Med andre ord, når vi begynner å spise det så nermer det seg jul!! Gleder meg som et lite barn!! Det er faktisk bare 69 dager igjen!!

Nå drar jeg snart på hockey kamp!

Kos dere vidre idag!

Liker du pinnekjøtt? :)

Winter is comming!

I dag når jeg dro på jobb i 12 tiden var det faktisk rim/snø på gjerdet!!! Det begynner faktsik å bli drit kaldt ute, så jeg nyter den vinterjakka mi fult ut.
Mangler bare noe varmt å ha på beina. Begynner å bli (er*) forkjøla også! 
Hoster og hoster og kjempe tett i nesa. Så søstern min har vært snill å kjøpt DOC til meg! Nammmiii!! 

Jeg skal tjene penger til Scooter, som jeg må kjøpe selv, så da er det bare å jobbe!! 

 Winter is sneaking up on us ♥

 

Ha en fin lørdags kveld med familien!

Skal du ha scooter?

Verdens beste mamma!

Kommet hjem fra byn, vært på kebab kveld på seaside
Sammen med masse bra folk! Kom hjem for to min siden!

Å se hva min kjære mamma hadde laget til meg!
Namm! Så nå skal jeg kose meg!

kos dere med familien! Det er jo fredag kveld!
Natta! :)

Det var utrolig irriterende!

Jeg vokna tidlig i dag pga en støgg liten gressklipper og blir drit sur for det, men klarer å sovne igjen! Så nåkl ti på tolv vokna jeg og jeg hadde venner! Hadde 1 ubesvart og 3 meld!! Åhh, elsker å vokne til meldinger!! <3

Sovet godt? Liker du å vokne til en meld eller to, hvis ikke flere?

Ha dn kjempe fin dag vidre!

Forever alone

Errså alene! Nå sitter jeg å venter på at folk skol komme liksom og så sitter jeg her, alene, Helt VIGGO!!

Ser på greys da! Så det gjør jo livet litt bedre.. Eller ikke!
Etter jeg har vært på seaside skal jeg kanskje være med Marthe og sikkert flere folk! :):)

Hva skal dere i kveld?

Butikk turen...

Maarthe min sine bilder! Kanskje det kommer flere også, om jeg bare får overtalt henne til å sende de til meg! :D

 Vil dere se flere bilder av helgen min, gå inn på : Marthe sin blogg!

 

Ha en fin dag!  

Beste jeg veit om!

I dag går dagen til å slappe av og spise middag hos farmor og farfar! Gleder meg!
Har verdens snilleste søster! Hu lagde brownies, så det lukta kjempe godt i hele leiligheten når jeg hadde voknet!

Ble ikke som forventa!

Heii alle sammen! I går var jeg på en super drit koselig jentekveld hos May - Iren sammen med Marthe. Rikke kom også etterhvert! :)
Jeg farga håret i går også! Resultatet skulle bli lyst men så satt det litt for lenge så det ble mørkere..

Før og etterbilde!

Men nå skal jeg kose meg med søstern mi og Emil! Vi skal spise fajitas(?) det er faktisk første gang jeg spiser i dag.. Eller var ute en tur i stad å soiste en krone is og berlinerbolle <3

Ha en fin tirsdags kveld vidre! :)

Innkjøp 81011

I dag har jeg vært på maxi med noen herlige folk! Brukt myee penger, så nå er jeg blakk! Har nesten litt dålig samvittighet siden jeg egt ikke skulle bruke noe penger.. Ble enig med meg selv at jeg ikke skulle bruke kortet mitt på lenge!!

Etter maxi var vi en liten tur på bana, for å se på at noen av gutta Marthe kjenner spille fotball.


Her er dagens innkjøp!

Hva syntes du?

Ha en kjempe fin lørdag vidre! Og kos dere med dagens tv program :)

Savner deg!

Det er høst feire alle sammen og uka mi den skal se sånn ut: Chille,venner, sove, ha det morro og sove enda mere! 

Og jeg har skikkelig trang for å si det at jeg savner hunden min veldig mye! Freddy bor nemlig hos broren min fordi vi ikke kan ha hund her! Noe som er veldig synd, jeg savner han utolig mye!! Har ikke sett han på 2 uker tror jeg stakar!.. 

Billduur!
Savner deg lillevenn! 

 

Ha en kjempe fin høstferie dere som har det!

 

 

StarStruck!

Heii alle flotte folk!

Jeg er så missunlig! Dere har sikkert fått med dere at Whitney Port var i Oslo i dag kl 18 for å lansere kolleksjonen hennes for bikbok!

StarStruck!!! ahaha, Amaagaad!

Skulle så gjerne ha vært der! Jeg digger henne og hun er med i The Hills! Ahh! Bare elsker det programmet!


- Minner om Spørsmålsrunden!

 

Her er den, om du ikke har fått det med deg!

Jeg er ikke helt sikker på om jeg likte eller ikke likte kolleksjonen! Men noe av det jeg likte kommer litt lengre ned!

Her er noe av det jeg liker av kolleksjonen.

 

Var det noe du likte?

- Minner om Spørsmålsrunden!

 

2cool

Heihei!
Nå er det Kristine som blogger, direkte fra mattetimen! Melinda sitter og sliter forann meg, mens jeg låner den freshe iphonen hennes og lager et innlegg på blåggen<3 hihi!

En dag til høstferien nå folkens! Ikke mer skole og mas på en hel uke, helt nydelig!

Har tatt endel flotte bilder av megselv som jeg tenkte jeg skulle dele, men fikk beskjed om at jeg ikke kunne legge ut for mange for da ble innlegget sletta.. Så det blir det det blir

SPØRSMÅLSRUNDE!

Har lite blogglyst om dagen så da kjører jeg i gang med en spørsmålsrunde. Så hvis det er noe dere lurer på er det bare å spørre! Mest sannsynelig svarer jeg på videoblogg, spørs om jeg får filma det med noe eller ikke! 

Så da er det bare å kjøre på med spørsmål! 

 

Samtidig kan dere godt gi meg noen bloggtips. Hva burde det bli mer av på bloggen? Noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? Gi meg tips! 

Jeg er så smart!

Har nettopp vært på trening med Emilie! Kom hjem for ikke så lenge siden. Når jeg kom hjem fant jeg ut at det var jo nesten litt bortkasta å trene! fordi vi hadde besøk og mamma hadde satt frem kake. Da måtte jeg jo bare schmake på den, den ropte på meg liksom!! Eller ikke!

Så til overskriften!
Jo, på bussen sto det en plakat og jeg skjønte den ikke før sånn drit lenge etter Emilie!
(det var sukkertøy fordi vi trodde bussjåføren var homo!)

Ha en fin dag vidre! :)

Love of the day!

Heyy Folksss!

Har faktisk vært flink å trent med stine i dag! Du aner ikke den følsen, når du har vært å trent! Men så skal jeg snart søpise brownie da.. så da var det litt bortkasta.. 

Nå har jeg netopp bakt brownie til min herlige søster og kjæresten kommer! Det lukter brownie i hele leiligheten! Lovee!

Så da er det bare å vente på at de skal komme og så blir det kaffe og kake besøk, sent på kvelden!
Natta alle sammen! 

 

 

Nye leiligheten

Har drevet med flytting i ganske lang tid nå, men endelig er vi nesten ferdige.. Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder!
Enjoy

Det var kjøkknet!

Stue en liten hems

Badet!

Rommet mitt <3

Hvis det er mere du vil se, må du nesten komme å se selv!

Ha en fin søndag vidre!

Braaa

I dag har vært en så utrolig bra dag! Det har faktisk vært sol!! Skal sommeren liksom komme nå? Og vi er allerede i oktober til helgen! Jaja, Jeg sier ikke nei takk til en forsøvet vinter! Jatakk.

Åhh, det som er dritt er vel at jeg sitter med engelsk fremmlegg som jeg må pugge til i morgen.. Sitter å lager det nå! Sliter.. Eller ikke.. men skal liksom klare å lære meg det til i morgen... 
Love of my life!

 Nå sitter jeg å nyter en kaldt iskaffe mocca! Med høy musikk og skyper me folk! Livet er herlig dere #

Været er jo faktisk litt fint også! for en gangs skyld.. Det har serriøst vært tragisk det siste, men til helgen er det faktisk meldt 20+ Skal ikke klage da, nei! Hvis det bare blir varmt samtidlig, så skal jeg nye det. Bare det at det er lenge til helg. 

Og hvis jeg får muligheten skal jeg ha det kjempe kos med venner og bare slappe av også! 

Flytter jo til helgen! både gleder meg og gruer meg på en gang!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//eos 450D -

Ha en fin dag vidre! 

for lite tid

Ja, som de fleste veit så driver vi å flytter! Hele huset er et rent kaos. Tror vi flytter inn i leiligheten på lørdag eller kasnkej før (?) er litt usikker...

Noe du lurer på? :D
 


I have a secret to tell!

 please look me in the eye and i'm gonna tell you a secret!

- I love you <3

Friday

Heiii!!

Nå sitter jeg å pugger på norsk fremmlegg og øver på sangen til Rebecca black - Friday

Herregud! Vi skal ha aulasamling i morgen og jeg gru gleder meg litt! (video kommer hvis jeg får noen til å filme)

Hvertfall jeg klarer ikke lære meg den!!! og norsken går jo rett i dass!!!
Nye facebook!

http://www.itavisen.no/878447/snart-blir-facebook-helt-annerledes

 

Serriøst!! Sjekk ut nye facebook! som kommer i morgen! det skal kanskje bli facebook - credits!! 

Vurderer kanskej å gå over til twitter? 

Hva syntes du om dette?

Flytte klar, snart!

Heiiiiii!!!!! 

Jeg driver å rydder rommet / garderoben min!! haha fordi vi har vært på visning som jeg fortalte, og da skal mamma og pappa diskutere kontrakt i helgen eller i dag(?) Men hvetfall driver jeg å rydder ut av rommet og garde roben min! Fyfaen ... det er så sykt mye! (har egt ganske stor rom og garderobe!) haha.. 
Kan jo tenke deg hvor mye det blir i løpet av de 14 årene vi har bodd her!! 
Har du noen gang flytta?

Engelsk!

HeyHo! Nå sitter jeg å pugger engelsk for "hade" livet!! And life sucks!! Fordi jeg klarer ikke, eller gidder ikke! lettere sagt!

Å sette seg ned med lekser er seriøst lettere sagt enn gjort! Eller så lenge jeg vil, klarer jeg det! Men når jeg ikke gidder, tar det som oftest litt lengre tid!! hoho!!

Samfunnsfag prøva gikk greit i dag også, tror jeg .. Vi får håpe på det beste! 

 
//bildet er tatt for ca 2 - 3dager siden elno!

Hva har din dag gått ut på i dag?

 

19.sep.2011

Har ikke fått blogget så mye i det siste... Har hatt så utrolig mye å gjøre! Og innleggene jeg har lagt ut at vært alt for dålige!!

 

Men i dag har jeg, mamma og pappa vært på visning! Det var utrolig fint der! Og vi tenker faktsik på det, men det dumme er jo at det ikke er lov med hund der... Hva skal vi liksom gjøre med freddy da!? Jo, de mener da at han skal bo litt hos oss og litt hos michael (broren min) Noe som ikke kommer til å skje! Fordi hvis han ikke blir med (assa freddy) da kommer jeg til å dø! Jeg har trossalt hatt han i 6 år!!! Jeg kan ikke bare gi han fra meg!!! 

Okeei! ovet til et annet tema! JEg sitter nå, sent på kvelden å pugger til samfunnsfag prøva vi skal i morgen!! Noe jeg gruer meg helt sinnsykt til!! har jo fått pugga, det er ikke det, men det skal være skriftelig prøve!! Kommer til å slite kjempe mye!!  

legge til et bilde jeg..

 

 

Natta alle sammen! <3

Happy Outfit!

IPHONEN MIN FUNKER!!!!! HOHOHOH Så nå er det bare å lagre masse nr and have some fun!

hihi! det blir en dag til på hamar mart'n, og jeg har nye bukse.. hahah litt random, men ja jeg var å fiksa ihpnen min og da trengte jeg en ny bukse også, så da kjøpte jeg meg det! :D

Her er Outfiten for i kveld!:
Genser fra h&m og bukse fra bikbok

 

Ha en fortsatt strålende Lørdag! :)

Mart'n

Nå sitter jeg og venter på at en sånn mann skal ringe meg.. Han må gjøre sånn at jeg får låst opp iphonen miin!! Han skulle egt ha ringt nå.. Menne


Hvertfall stikker jeg på Hamar mart'n med masse herlige folk!! Gleder meg :)

Skal du dit?
Hei! Jeg heter Melinda Lee Kristensen, er 15 år og bor på Hamar. Jeg elsker mat (helst usunne ting♥♥♥), The Bitches og Kjæresten. Denne bloggen handler om alt fra hverdagen min til klær og sminke o.l. Hvis du lurer på noe er det bare å spørre eller legge igjen en kommentar, da blir jeg kjeme glad!!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits