Åherreguuuuuuud!!!!!

Føler jeg har vært på skolen i hele da. Vært på skolen ti halv 3, ca.. så dro jeg og Emilie hjem til henne, for å bake kake og så ned på skolen igjen til kl 5. Har vel vært der ganske lenge da føler jeg.. Vi hadde nemmelig hyggekveld for de voksne fordi vi driver å skal samle inn penger til turen vi skal ha til sommern. Hele klassen reiser til Selen i svergie! Gleder meg faktisk ganske mye! 

Men over til overskriften! 
Mamma og pappa har donert bort et par alpinski til en verdi av 7000,- fra Rema 1000 (altså jobben våres) Fordi vi fikk de gratis av en levrandør og 2 fruktkurver.  VI hadde så lotteri etter forestillingen, hvor vi solgte masse lodd!! Tror vi fikk inn en del penger egt! får vel høre det i løpet av de neste dagene. Det morsomme var at jeg vant fruktkurven, men så tok vi om lodding igjen, siden det var jo ikke noe vits at jeg skulle få den siden det var jeg som hadde den med meg. SÅ Øyvor var den heldige vinneren av en fruktkurv! Etter vi hadde trekt den trakk vi Stenaline cruise til 4 pers. og gjett hva! Jeg vant en !!!! ÆÆÆ, jeg er så i lykkeee!!! ahahahah 

okeiii, Ræva bilde men jeg tok det på cammen og fra mobilen.. 
Dette har dagen min gått ut på i dag. 

 

Hva har du gjort i dag? :)

Ukens WANT!!

Heiii sitter å titter på litt forskjellige sider og jeg har skikkelig lyst på sånn bling deksel til min iphone4! jo, du skjønner jeg har utrolig lyst på sånn som dritt harry, men samtidlig drit kult! haha. Det dumme er at de fineste er dritt dyre..

her er noen av de jeg ha lyst påÅhh, se på disse da! bare elsker de!!! har så lyst på en av de!!

 

Så du noen du ville likt? eller er de altfor "harry" for deg?

Enkelt, Greit, Jeg bare digger det!!

fyyy... Jeg bare elsker klær, og gleder meg masse til å shoppe igjen..Jeg ikke har gjort det på en stund.. Og jeg er vel som alle andre, med at når jeg først har penger vil jeg ikke bruke, men når jeg ikke har noenting har jeg lyst på masse..

I mellom tiden, her er litt inspirasjon til dere 

 

Hva synes du? Er dette noe du kunne hatt på deg?
Jeg klarer ikke å velge min favoritt! Digger alle sammen!!

Outfit!

hahahahahha, sitter å kjeder meg masse, med andre ord jeg tar masse bilder av meg selv... Lite å gjøre.. 

I går hadde jeg 5 mnd med verdens herligste gutt! Elsker deg Mattis du er best! kunne ikke hatt en bedre kjæreste! <3 kjempe glad i deg! Var på bursdag igår også, joda, det gikk jo kjempe fint.. hahah det var jo litt gøy men samtidlig litt kaos.. Stakar Ludwig... 

Nå skal jeg ut i det fine være å møte emilie, kjempe lenge sidenjeg har vvært med henne.. 

 

Hva skal dere i dag?Men hade braa Allle sammmen! <3 Prates seinere i dag :D

koooos!!

Heiii alle sammen!  

Er så glad nå!! fordi det er kjepe fint vær ute!! Blir så glad da! hah, skal til farfar å rydde etter farmor i dag, tror det kommer til å bli litt trist. men jeg skal komme meg igjenom det.. Seinere i kveld skal vi på bursdag, til tanta til pappa! tror det kommer til å bli skikkelig koselig! <3 

 

men nå må jeg gå, blogger seinere i dag tror jeg. 

skulle vært postet litt tidligere i dag, fordi nå har jeg kommet i hjem! 
så nå blir det bare å chille forran tv´n, med vårruller!Visste du dette om meg?

Siden det er såpass lang tid siden jeg har blogget så tenkte jeg at jeg kunne si noen ting om meg selv:

-Jeg heter Melinda Lee Kristensen, men jeg brukerbare Melinda Kristensen som oftest.

-Jeg  er 15 år (blir 16 år i August) 

- Jeg går på Ajer Ungdosskole,  på vg1 har jeg søkt service og samferdsel

-Jeg elsker vennene mine, kjæresten min, å danse og å ta bilder!

-Jeg har verdens beste kjæreste, som jeg elsker utrolig høgt ♥

-Jeg kan være ganske sta til tider,hehe!

-Jeg har 1 eldre bror og 1 eldre søster

-På fritiden driver jeg med kjæresten, trening når jeg ha tid og vennene mine

-Jeg aner ikke hva jeg skal bli enda, men har en stor drøm om å reise rundt i verden. Oppleve ting! ♥♥♥♥♥♥

 

Dette var det jeg kom på om meg selv for denne gang!
Noe du ikke viste? ♥

JEG STARTER IGJEN!!! AND I GOT NEWS!!

Heii

Ja siden jeg har vært borte en lang stung, pga lite inspo osv. så tenkte jeg at jeg kunne begynne igjen! Ja hvert fall så har det ikke skjedd så utrolig mye i det siste, men jeg må gortelle dere noe! på onsdag tror jeg det var, så fikk jeg MAC!!! så nå blir det mye blogging fremover, håper jeg!! 

 

Ellers så har jeg bare sappet av, og jo, foresten jeg har vært sjuk! i vinerferdien var jeg med e veninne og jeg var forkjølet hele ferien, dro på skolen på mandag og var hjemme resten av uka, fordi det viste seg at jeg hadde lungebetennelse.. 


I dag skal jeg på hockey kamp med Rikke! gleder meg!!! hahah så skal vi kanksje oppom hos noen venner, veit ikke helt enda.. OG seinere på kvelden skal jeg være med verdens beste kjæreste! <3 blir så koselig! nå har jeg nettopp fiksa meg og skal snart spise vårruller for mamma har laget det! nam!!! <3 
Hva skal du i dag?

 

Håper du kanskje har lyst til å følge bloggen min,så kanskje jeg følger din ;-)
Hei! Jeg heter Melinda Lee Kristensen, er 15 år og bor på Hamar. Jeg elsker mat (helst usunne ting♥♥♥), The Bitches og Kjæresten. Denne bloggen handler om alt fra hverdagen min til klær og sminke o.l. Hvis du lurer på noe er det bare å spørre eller legge igjen en kommentar, da blir jeg kjeme glad!!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits