Pakker til meg

Kjæresten min kom hjem med pakker til meg fra London i natt/i dag! Han kom hjem i natt og det var så utroli koselig å se han igjen i dag!! Selfølgelig har vi jo snakket på skype mens han har vært borte. Åhh er så utolig glad i han! I tillegg hadde vi 6 mnd på lørdag! Som jeg fortalte dere om! Tror vi skal feire det på fredag, gleder meg masse! Skal kose me max mens han er hjemme nå, fordi han reiser igjen om 12 dager..

er så fornøyd!! <3 elsker deg gutten min!

Hva syntes du? :)

TITANIC

I dag bestemte jeg og Emilie oss for å gjøre noe hyggelig på kvelden. Emilie kommer til meg før filmen begynner som er kl 17! Vi har begge sett filmen flere ganger før, men ikke i 3D. tror det kommer til å bli mye grining. Men sånn er det uannsett hvor mange ganger man ser en gråtefilm.. Har dessverre ikke sett 3D film før, så jeg gleder meg litt egt! 

Har du sett Titanic før? med eller uten 3d?
6 herlige mnd

Heiii 

Det lørdag i dag, eller den er jo snart over! Men jeg ville bare si det at jeg og kjæresten min har et halvt år sammen i dag! Kan ikke tro det har gått så fort! Desverre er han ikke hjemme så vi fikk ikke feiret det i dag, men når han kommer hjem skal vi feire! Han er jo i London som jeg fortalte og når vi hadde skype i sta, jeg ble så glad for å se han! haha, føltes som en evighet siden sist! 

Men i dag har jeg bare chillet, og vært med noen herlige jenter på starten til kvelden! Vi var i byen, og spiste babb, og så satt vi på mcdonalds og spiste is og drakk brus! kjempe koselig! har ikke vært med de jenten på det jeg kan huske. Nemmelig Lisa, Tonje, Henriette og Tina! 

Har ikke noe bilde fra byen i dag...

 

- Hva ha du gjort i dag? 

13.04.2012 Glemt det helt

Sorriii, for lite blogging.. har bare helt glmet å blogge..
Tiden i dag har vel egt bare gått til å chille på skolen! hadde en naturfagprøve i dag! Tror den gikk skikkelig bra faktisk! VI hadde også forbredelser til norsk tentamen som er i morgen. Ellers så syntes jeg at dagen har gått utrolig fort! Noe torsdager aldri gjør... 

Var hos kjæresten min etter skolen i dag. Det var super koselig fordi i morgen tidlig reiser han til London! Jeg misunner han som bare det. 
Håper han får en super fin tur, siden han  skal reiser sammen med papaen sin. De skal dit for å se kamp... Jeg med andre ord ville dratt for å shoppe for alle penga!!! 
Han skal være borte  4 dager!! og veit dere hva? Vi har faktisk 6 mnd nå på lørdag. Tenk at det har gått så fort!Siden han er borte så vi bestemte oss for å feire det helgen etter at han har kommet hjem! Kjenner jeg gleder meg allerede! 

- Har dere hatt noen tentamner enda? 
Skulle blitt posta i går//

Facebook takes over

Heihei helo!

Jeg hater å være hjemme å pugge til prøver.. Du skjønner det min gode venn facebook lar meg ikke logge av. Problemet er vel at jeg er alt for glad i henne tilfelle det sjer noe, så jeg må være på!! hahah..
Hverfall jeg driver å prøver å pugge naturfag, men så kommer det hele tiden noe opp som jeg må skjekke eller bare må gjøre.. Gruer meg faktisk til denne prøven også, dritt vanskelig!

Hadde besøk av brodern i sta, kjempe koselig! han lagde middag til meg og mamma fordi henne er syk.. Jeg skulle liksom ha gjort lekser, men det endte med at jeg sovna på senga.. 

 

- Føler du det samme som meg? 


ikke bry dere om rotet folkens!!


Mål frem til sommeren!

Sitter å ser på forskjellige sider med badetøy nå! og målet frem til sommeren er vel å trene å få bikini kropp! ahah, hvem tenker vel ikke det samme som meg? I hele dag omtrent har jeg tenkt til å trene!! ler, av meg seg!
Her er hvertfall de jeg har så sykt lyst på!!Åhh! elsk! Vil haa! i tillegg var de ikke altfor dyre heller! det kostet faktisk bare 99 kr fra H&m

- Hvem likte du ? :)

 

Hvordan er dette mulig!!!

Første dag etter påske ferien...Jeg føler vi vi kunne hatt noen ekstra fri dager til.
Jeg sier ikke mere!!
Kan vel si at jeg greit slet med å stå opp i dag.. Men det er vel egt ikke så rart, var oppe til litt over 4 i natt og fikk rett og slett ikke sove.. 
Forsov meg i dag til litt over 10, så kom jeg på skolen en time før matfri, gjorde meg heller ikke så mye! 

Etter skolen var jeg på maxi sammen med Mattis og Henrik, fordi vi skulle finne gave til Heidi (mammaen til mattis) Hun har foresten bursdag i dag! :) 
Kom hjem til mattis og der fant jeg ut at alle alarmene mine var slått av etter ferien.. Så kanskje ikke så rart jeg forsov meg.. 

Iallefall, jeg er tydeligvis den personen som burde få medalje på å klare å forsove seg..
Hver gang vi har hatt ferie, så forsover jeg meg alltid første dagen etter ferien.. Sikkert fordi jeg ikke har døgn rytme i det hele tatt.. 

Nå er jeg hjemme og spiser en liten middag for meg selv, eller hvis du i det hele tatt kan kalle det middag.  "spetty, Spagetti med á la Capri"..
Det beste er at jeg elsker det! Det minner meg om da jeg var yngre! Da jeg og søstern min pleide å være hjemme alene så kjøpte vi alltid sånn..Føler meg som en liten unge igjen! 

 
Ha en kjempe fin dag vidre! tror jeg skal bare slappe av resten av kvelden, hvis ikke jeg finner på noe!

- Gikk det fint for deg å stå opp i dag?

Justgirlythings

 

Åhh, bare elsker sånn bilder! de forklarer så mye! selom vi ikke tror det! hahah, hørers skikkelig dumt ut.. men ja! ler av meg selv akk nå! 

 

 - Eller hva sier dere?

Been there thousand times before!

Ja, da har jeg vært på kino date med jentene! Det var så utolig koselig! Tok litt blider som jeg tenkte jeg skulle legge ut! Filmen var drit bra!! Så jeg andbefaler dere  se den hvis dere ikke allerede har gjort det. Etterpå gikk vi selfølgelig på McDonalds! ahah, og selfølgelig bestilte jeg med McFlurryy!!! Bare ELSKER det!! 

Nå har jeg tenkt til å se på Paradise hotel reprisen pånettet.. og noe sier meg at når jeg er ferdig med det, skal jeg legge meg.. Og i morgen tidlig finner jeg ut at det var en dålig ide, fordi da er jeg sikkert dritt trøtt!!! haahhhaa.. Been there before! I'm just tell'n!


 

Bildene er tatt  fra Iphone.. Så veit dere grunnen til dåligkvalitet!

 

Natta sier da bare jeg da! :)

 

Kino date!

Lite blogging i går.. Men dagen i dag har egt bare gått til sovning.. Har vært hos broren min i nat!! hahan hvor vi hadde Maraton med Veronika mars! ahaha.. 

Skal til kjæresten en tur etter på, så stikker jeg på kino seinere i kveld med god jentene! Gleder meg masse!!! 

Vi har tenkt til å se på:

 

 


ahahha! tryneeet... 

 

- Har du sett den før,  eller skal du se den ?

Easter is over.

Heii heei!

Nå er det snart siste dagen av påskeferien! huff, gruer meg allerede! tentamen på fredag, i norsk.. De siste to mnd her blir det vel mye jobbing på skolen, får å klare de måla man vil! Skal jo snart in på vidregående! det blir både spennde og rart! .. Gruer meg litt egt..

Hadde det så bra i I går fordi kjæresten min var på besøk og gjett hva jeg fikk av han! Verdens søteste påskeegg fult med LoveHearts!

 

Neste uke har vi 6 mnd sammen! og veit dere hva.. sa skal jeg være hjemme og han er å koser seg i London! Så planenblir vel å feire det når han kommer hjem igjen! <3

 

- Har du fått påskeegg?

følg meg på facebook!

Nå har jeg endelig skaffet meg en facebookside som dere kan like om dere vil! Der kommer alle innlegg og diverse andre ting. Dermed har dere kontroll på når jeg faktisk blogger. 

Har du facebook side? Lik min så liker jeg din!
TRYKK HER FOR Å KOMME TIL FACEBOOKSIDEN MIN!
Blir kjempe glad hvis du liker!
Tusentakk!!

Ganske uvandt! Men utrolig koselig!

Hei heei! Var på hytta i sta. Ja, dere leste riktig, Hytta!!! Var litt uvandt å være der.. siden det var/er farmor og farfar sin, eller farfar da siden farmoren min døde for ikke så lenge siden.. Men hverfall, jeg hsr bare pleid å være der når de er der. og det var de ikke nå.. Så litt uvandt.. 

Hvertfall vi beskte søstra mi og kjæresten! Det var kjempe deilig når vi kom dit, fordi det var sol i hele dag.. okei, itt skyer, men egt bare deilig! Seinere grilla vi og koste oss masse og broren min kokm også så da var vi hele familyen på tur!! WoopWoop!! 
Hadde det kjempe koselig i dag!

Og det beste er at kjæresten min komer nå straks! Gleder meg masse! har ikke vært oss to på lenge.. Så det skal bli deilig å bare være oss to, så skal vi kose oss med film og kos!

Ha en forstatt fin kveld! og forhåpentligvis resten av påsken!

- Hva har din dag gått ut på i dag?  

 

Vil så se dennee!!

okei, det ble ikke til at vi skulle på hytta i dag alikevell.. så vi tar turen opp i morgen istedet.. 

 

Men på mandag har jeg tenkt til å dra på kino medjentene å se 

American Reunion!! ææ, gleder meg massee!! ahha
Klikk play for å se traileren til American Reunion!

KLIKK HER for mer informasjon om konkurransen der du kan vinne kinobilletter til American Reunion!

FIKK ET LITE SJOKK!!

Sorry for at jeg ikke har blogget på noen dager nå,men har bare vært så opptatt! Det har skjedd så mye de siste dagene nå,så jeg har rett og slett ikke hatt tid! DEt er en stund siden jeg bar på blogg.no nå.. så jeg fikk et lite sjokk, siden det har forandret seg så mye..
Skal prøve å bli litt flinkere! ahah, hvor mange ganger har dere ikke hørt den før da.. jeg mener.. halo! kom med en ny en!! 

 

Sitter å er skikelig glad! hører baare på sommer sanger og chiller! Selvom været ikke er så solfult menmen, man får vel leve med det!! Skal vel kanskje opp på hytta en tur etterpå også med familien! Grilling på G! 

 

ha en fin dag mine kjære lesere! <3 God påske alle sammen, håper dere har hatt en fin påske så langt! :DHei! Jeg heter Melinda Lee Kristensen, er 15 år og bor på Hamar. Jeg elsker mat (helst usunne ting♥♥♥), The Bitches og Kjæresten. Denne bloggen handler om alt fra hverdagen min til klær og sminke o.l. Hvis du lurer på noe er det bare å spørre eller legge igjen en kommentar, da blir jeg kjeme glad!!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits