stikker til spania, suckerrrrrs

Hola!!

 

Jeg og melinda stikker til spania om 5 timer !! :D:D wiiii
vi gleder oss veldig veldig veldig mye, bare så dere vet det :)en smuuule gammelt!!

 

Snx <3

 

Reisefeber!!

Nå har jeg og savannah ligger ute å solt oss masse! Men så kom det litt regn og torden! Liker ikke!! Men nå ligger Savannah på to stoler og jeg ligger på sofaen ute på terrassen! Utrolig digg!

Kommer til å savne deg så sjukt mye lille venn! Vi er som søstre jeg og du savannah! Og har alltid noe nytt å snakke om! Skal tenke på deg masse når jeg er der! <3

I kveld, når Savannah har dratt får vi besøk av familien til Emilie. Da skal vi vel bare snakke om turen o.l

Får vel kanskje skrevet et lite innlegg i morgen også! <3

Fordi vi er pene etter vi har dusja!!

Skal du på noe mere ferie? <3

Feridg pakket!!

Hei, da er jeg ferdig pakker og venter bare på at fredag kl 03:00 skal komme! Jeg reiser nemmelig til Spania, hvor det er sol og sommer, på det varmeste!! Gud, som jeg gleder meg til komme bort fra hamar litt! og ikke minst skal det bli deilig med Ferie! Men kommer til å savne deg masse Savannah! <3 skal tenke på deg masse! og alle dere andre folka!

Vær meldingen er jo grei, da..


 

Btw: jeg veit ikke hvor ofte jeg får blogget, men når jeg har internett til stedet, skal jeg prøve å oppdatere litt

 

Hadee braaa! tror jeg får blogget siste gang før jeg reser i kveld eller i morgen :))

Hele tragedien som skjedde på Utøya!

Hei jeg har da ikke tenkt til å skrive om dette, men jeg fant en blogg som jeg driver å leser på nå! Jeg tenkte jeg kunne dele den med dere, så noen av dere som ikke fikk hvite helt hva som skjedde, Her kommer det! :) jaja, det har godt på nyhetne, men dette er verdt å lese! 

LES BLOGGEN HER!!

Til alle omkommet, pårørende, familie, venner , bekjente ♥ 

 Peace and love! <3 

 
Utsatt

Videoen kommer snart! Det er bare det at pc'n min har klikka! Så jeg blogger via appen på ipoden!

Men videoen kommer så fort jeg får redigert det siste, så skal jeg få lagt den ut!

Heldiiiig!!!!

Okei! Det regner, nå som jeg var litt i happy humør!!.. Liker ikke! Men det jeg skulle fortelle dere er at jeg har vedens snilleste pappa! ahhaa Han kjøpte ny bikini til meg i daaag!webcam.. dålig kvalitet.. Gadd ikke hente kamera

 

Hva syntes du ? <3

Tragedie!

Huff. har sittet å sett på nyhetne.. *Faktisk.. Men det er en stor tragedie som norgen rammes av! Tenk så lang tid det vil ta å få ordnet opp igjen... 

 

Tragedien i Oslo
Beskrivelse
Like før klokken 15.30 fredag ettermiddag ble Oslo sentrum rystet av en større eksplosjon.

Eksplosjonen skal ha skjedd ved Regjeringskvartalet. Alt av vinduer i Regjeringskvartalets hovedbygg ser ut til å være smadret, og det brenner i flere av byggene.

Politiet bekrefter at det er døde og skadede i forbindelse med eksplosjonen i Regjeringskvartalet, opplyser pressesjef i politiet Unni Grøndal i en pressemelding. Politiet oppfordrer publikum til å ikke oppholde seg i Oslo sentrum, de ber også om at publikum begrenser bruken av mobiltelefon.

 

Lik siden og vis at di bryr deg!

Sommer vær og båt tur!

Heiiii!!!! Har ikke gjort så mye i dag, vært i båt sammen med Kevin og Savannah! kjørte litt rundt om kring så gikk jeg Savannah på brygga for å sole oss! Det har vært utrolig varmt i dag, og der og da hadde vi ikke bikini, så vi benytta sjansen for å bade i truse og bh!.. Lå der en stund og dyppa oss i vannet, tror det var 22 grader i vannnet (?) deilig hvertfall! Så dro vi til hytta igjen, Der spiste vi melon og skinke, noe som var faktisk ganske godt! Aldri spist det før nå. 

Så flytta vi alle tingene våres i bilen fordi vi hadde en 3 timers lang tur hjem til hamar igjen!! 

I bilen lagde jeg fletter på Savannah og henne på meg.! Likte det faktisk!!
haahahah

Har dere hatt det varmt i dag ? <3


 

Liten Oppsumering!

HEI HEI!

Jeg trodde ikke jeg fikk blogge når jeg var her! Men de hadde med en pc som har nett over alt!!! jeg ha fått helt dilla på Wattpad! Har dere hør om det ? Det er noe du kan laste ned på iphonen din, iphoden eller iaden.. ol... 

Det er der man leser historier, som andre "ammatører" eller hva jeg skal kalle det ^^... Men det er faktisk ganske bra historier!! Jeg har forelska meg helt  dem!! Jeg og Savnnah har lest nesten hele tiden mens vi har vært her! Og vært oppe skikkelig sent ! Og kødda med masse rart!!! aahaha

har ikke noe blde!... :(

Har du hørt om Wattpad før ?

Tampong fest!!

Heiii! I dag ar savannah overnatta til meg! Vi har ike gjort så veldig mye, unntatt i går, så hadde vi tannpong fest på badet! (video kommer) haha vi var så overtrøtt igår ! Så la vi oss, og jeg sovna med ipoden i hånda.. og jeg snakka tillåmed i søvne.. hahaa 

Dagen i dag, har vi bare tææna på terrassaen, og kos oss med vann og isbiter, eller savannah drakk pepsi max. Sola varte faktisk helt til halv 8 elno (?)
Etter på lagede vii oss Kylling vinger, ris og vitløks brød! Utrolig godt! Men jeg spiste bare kyllingvingene fordi savannah ville ha det, og vi hadde ikke noe annet spennende i kjøleskapet!!!.. Ferdig med å spise og det ble skikelig griis! huff.

mammae til savannah ringte og vi lurte på pom jeg kunne være ed til aaremark! Og det fikk jeg lov tiiil! Wiiuu.. Så vi reiser dit i morgen tidlig eller 10 da. Så jeg gleder meg skikkelig!! Aner ikke hvor lenge jeg blir der, og BTW! Det er ikke nett der tror jeg, men jeg skal ta masse bilder. :D

 

VIDEOEN KOMMER NÅR JEG KOMMER HJEM IGJEN!

Liker du kylling vinger? 

Hva skal du i sommer?

Bursdag!

Heii :) I dag har jeg ikke gjort så veldig mye, bortsett fra å jobbe, fra 8 til 12.. Så dro jeg hjem og venta på at Savannah skulle komme! Da ble det til at vi skulle bake kake, fordi mamma har Bursdag i dag!

Og da bakte vi Sjokoladekake:) Og når mamma og pappa kom hjem, Skulle vi visst bake en kake til, Gulerotkake. Etter på bare slappa vi av med å ligge å prate på terrassaen! Så kom mamma og pappa hjem. og Savannah måtte dra fordi vi fikk gjester. Men hun kommer etter på. Gjestene kom og vi har spist og kost oss masse med kake og Gele, btw det lagde vi også. 

SAVANNAH OG RIKKE KOMMER EN TUUUR!!!! <3

Hade braaaa :D 

Hva har du gjort i dag ? <3

Godtestreik

Hei i dag har jeg bestemt meg for godtestreik! Jeg skal klare meg så lenge som mulig uten godteri og brus! Noe som kommer til å bli litt vanskelig, siden jeg drikker pepsi max hele tiden omtrent! ^^ Jeg skal bli mye flinkere til å trene og bil mere sunn! Som alle jenter har vi komplekser, og personlig har jeg tusen av de! Jeg er ikke fornøyd med kroppen min, og det er det vel mange andre jenter som også ikke er! Men jeg skal klare meg uten godteri og brus minst til jeg reiser! Og så får vi se hvor langt jeg klarer!

inspirert av en annen blogg ;) 

Pink lady

Ja, har vurdert i over en halv time nå og gå opp på kjøkkenet og hente meg noe å spise.. Er litt sånn, ehm mørkeredd (?) ellno. Fordi på kvelden er det bek mørkt oppe! ser så vist møblene.. Så jeg samla meg da mot for å gå opp og hente meg noe å spise...  Og jeg fant ut at jeg fikk lyst på eple! Og Mini.lee snacknudler! 

 

Og nå skal jeg skype litt med Milliam! fordi jeg trenger hjelp med msn... Og jeg kjeder meg...

Natta godt folk!

 

 - Melinda

makeup fra elf ?

Heii alle sammen ! Jeg har vurdert å kjøpe meg litt sminke fra elf, men jeg lurer på om du kunne hjelpe meg litt ? Vær så snill og ta deg 2 min og svar på de spm. Jeg satt og tittet litt. har hørt at det ikke er så dyrt (?)  Eller er det noe annen sminke du heller vil anbefale?

 

Noen som veit hvordan jeg bestiller sminke fra elf? 

Og hvor mye det sånn ca koster?

Har du kjøpt derfra før ? Er du fornøyd ?

 

- Melinda

Memories you never forget!


Just deleted all the old memories! It felt so good! Now, maybe I just forget them to! want to think that's the best! I want to make new memories! Only with you, nobody else! just you! Experience the differently! Actually.
 - I've did not deleted all! Because, I could not! its memoris you have made all by your selv!
Just you and some "old friends" it became something to you! - but I'm not saying they  not mean anything! they just stopped caring! And when stuff like that happens, you stop! even after some time!, u begin to understand things! and find new and better friends who is there for you! friends you can be yourself with
somewhere inside all this is that  - Good memoris come from bad ideas ! - ALWAYS REMEMBER THAT!
Some day i think, *** was the *! *** was the one that make me feel bad.. the reason I cried myself to sleep! *** have no idea how I did it! *** would not know anything either!
It would done it all differently. One day I hope that you're sorry for what happened! and will say sorry! 
So many things has happend to my life, good and bad things! I do not regret anything I'v said or done! Said is said and done is done! 
- haha ja, engelsken er skikkert dritt dålig, men dere fårstår hva jeg mener ! 


-  ja, engelsken er skikkert dritt dålig, men dere fårstår hva jeg mener ! 
Er ikke sikkert dere forstår poenget mitt, men jeg skriver på en ,åte bare det jeg har hatt inni meg en god stund! det har ødelakt meg skikkelig. Alt som har skjedd det siste året! Dere aner ikke hva jeg har gått gjeennom! Jeg har gått igjennom Så mye mere enn det dere tror! Kanskje vanskelig å forstå, men det er faktisk sant!
btw! PRØV Å FORSTÅ MITT TILLFELLE OM DU SKJØNNER !!!!

- Melinda

 

LOVE!

Tumblr_lnxh1tquqp1qip4exo1_1280_large

tatt fra we♥it!

RESULTAT!

 

Ække gøy!

Heiii. Nå er jeg flink å skifter på senga mi! Har dobbelseng og det er drit mye å skifte på i tillegg til at jeg har 5-6 puter oppi også, pluss to dyner!! hahah. Musikken er på og livet kan ikke bli bedre! Thea har også vært her i dag. 

 

Hva har du gjort i dag ?

- Melinda
Hva anbefaler du ?

Heii!
Reiser til Spania om 25 dager.. Hehe, er en god stund til, men jeg lurte på om du hadde et forslag til en bok jeg burde kjøpe meg? eller noen musikk forslag jeg kunne tatt inn på ipoden min.

Det er bare så herlig å ligge i sola,å lese / høre på musikk og kjenne sola steke på ryggen! 

a day in the life.

Så noen bok tips eller musikk forslag ?

 

Takknemlig!

Heiii ! Jeg gikk inn på blogg.no nå.. Og da søkte jeg på topp listen over hamar...
Fordi jeg kjeder meg litt nå, og har ikke en dritt å gjøre!
OG jeg fant noe jeg ikke hadde trodd!!! Hehe, Jeg lå nemmelig på 31, Noe jeg kan takke dere for! 
Er så utrolig glad for at dere er inne på bloggen min! Kommentarene jeg får og Stattestikken som jeg har fått de siste Dagene :)

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!!!  


Legger til en sang også, 
Gabrielle - Ring meg

 Liker du denne sangen ?

haha.. Som jeg skrev på noen sin siden! Den sangen her var jeg skikkelig lei de to tre første gangene.. Men når du faktisk begynne rå høre på den og hva den inneholder ^^ Så er den faktisk ganske fin! Nå hører jeg på den hele tide!!! :D

Se på han a!

Se på klumpen min som har tatt senge plassen min!

Har savna deg sukt, mens jeg har vært i Nordfjordeid!!! 

OMG! Hvordan kommer det til å bli når jeg reser til spania? Da skal jeg jo være borte i 3 ukeeer!!!! 

Grom Gutten min <3 

Har du dyr, pleier det å sove i senga di?

Jeg vil lese din Blogg!

Hei! Sikkert som mange andre bloggere, vil jeg lese din blogg! Jeg har dessverre ikke noe å gjøre nå... Så det hadde vært fint om du la igjen en kommentar med din blogg eller en blogg du anbefaler! :)

Da blir det ferie på meg!

29. Juli tidlig på morran, Tar jeg flyet fra Gardemoen ned til Alicante, sammen med Emilie, Mamma, Pappa, Mai lee, Emil og Marit. Når Vi kommer frem henter vi bagasje, så kjører vi en halv time/tre kvarter til vi kommer til Alameda del Mar, Torrevieja. Der skal vi være til den 19. August. I løpet av disse 3 ukene skal vi få masse besøk! Og alt kommer til å bli skikkelig kos! Denne ferien har jeg gledet meg utolig mye til! Fordi jeg Elsker Ferie!Samtidlig skal jeg,

12 - 17 stk :D

De kommer nedover forskjellig tider. 

Her skal jeg tibringe mine dager i sol og varme!

 

300 - 500 meter til stranda! (Tror jeg )

Skal du på ferie i sommer, Hvor skal du ? :)

 

 

Outfitten i går.

Jeg og May - Iren var i Stryn i går!!!

Og der var vi inne på Moods of Norway! Alle 3 butikkene :) Osm kanksje noen av dere så kommer Moods herfra. Eller det var her den første butikken starta :)

 Butikken's nettside ser du H E R :)

Men her er Gårsdagens outfit + de nye skoa på :)

ikke det aller beste bildet men,,,

Min herlige May - Iren <3

 

Har du vært på Moods of Norway butikk før ? <3Fryste jordbær

Jeg og May - Iren har spist masse Fryste jordbær mens vi har vært her i Nordfjord! !!!! :D Og det var utolig digg!!! 

 

Har du spist det før ?

Hei! Jeg heter Melinda Lee Kristensen, er 15 år og bor på Hamar. Jeg elsker mat (helst usunne ting♥♥♥), The Bitches og Kjæresten. Denne bloggen handler om alt fra hverdagen min til klær og sminke o.l. Hvis du lurer på noe er det bare å spørre eller legge igjen en kommentar, da blir jeg kjeme glad!!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits