Braaa

I dag har vært en så utrolig bra dag! Det har faktisk vært sol!! Skal sommeren liksom komme nå? Og vi er allerede i oktober til helgen! Jaja, Jeg sier ikke nei takk til en forsøvet vinter! Jatakk.

Åhh, det som er dritt er vel at jeg sitter med engelsk fremmlegg som jeg må pugge til i morgen.. Sitter å lager det nå! Sliter.. Eller ikke.. men skal liksom klare å lære meg det til i morgen... 
Love of my life!

 Nå sitter jeg å nyter en kaldt iskaffe mocca! Med høy musikk og skyper me folk! Livet er herlig dere #

Været er jo faktisk litt fint også! for en gangs skyld.. Det har serriøst vært tragisk det siste, men til helgen er det faktisk meldt 20+ Skal ikke klage da, nei! Hvis det bare blir varmt samtidlig, så skal jeg nye det. Bare det at det er lenge til helg. 

Og hvis jeg får muligheten skal jeg ha det kjempe kos med venner og bare slappe av også! 

Flytter jo til helgen! både gleder meg og gruer meg på en gang!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//eos 450D -

Ha en fin dag vidre! 

for lite tid

Ja, som de fleste veit så driver vi å flytter! Hele huset er et rent kaos. Tror vi flytter inn i leiligheten på lørdag eller kasnkej før (?) er litt usikker...

Noe du lurer på? :D
 


I have a secret to tell!

 please look me in the eye and i'm gonna tell you a secret!

- I love you <3

Friday

Heiii!!

Nå sitter jeg å pugger på norsk fremmlegg og øver på sangen til Rebecca black - Friday

Herregud! Vi skal ha aulasamling i morgen og jeg gru gleder meg litt! (video kommer hvis jeg får noen til å filme)

Hvertfall jeg klarer ikke lære meg den!!! og norsken går jo rett i dass!!!
Nye facebook!

http://www.itavisen.no/878447/snart-blir-facebook-helt-annerledes

 

Serriøst!! Sjekk ut nye facebook! som kommer i morgen! det skal kanskje bli facebook - credits!! 

Vurderer kanskej å gå over til twitter? 

Hva syntes du om dette?

Flytte klar, snart!

Heiiiiii!!!!! 

Jeg driver å rydder rommet / garderoben min!! haha fordi vi har vært på visning som jeg fortalte, og da skal mamma og pappa diskutere kontrakt i helgen eller i dag(?) Men hvetfall driver jeg å rydder ut av rommet og garde roben min! Fyfaen ... det er så sykt mye! (har egt ganske stor rom og garderobe!) haha.. 
Kan jo tenke deg hvor mye det blir i løpet av de 14 årene vi har bodd her!! 
Har du noen gang flytta?

Engelsk!

HeyHo! Nå sitter jeg å pugger engelsk for "hade" livet!! And life sucks!! Fordi jeg klarer ikke, eller gidder ikke! lettere sagt!

Å sette seg ned med lekser er seriøst lettere sagt enn gjort! Eller så lenge jeg vil, klarer jeg det! Men når jeg ikke gidder, tar det som oftest litt lengre tid!! hoho!!

Samfunnsfag prøva gikk greit i dag også, tror jeg .. Vi får håpe på det beste! 

 
//bildet er tatt for ca 2 - 3dager siden elno!

Hva har din dag gått ut på i dag?

 

19.sep.2011

Har ikke fått blogget så mye i det siste... Har hatt så utrolig mye å gjøre! Og innleggene jeg har lagt ut at vært alt for dålige!!

 

Men i dag har jeg, mamma og pappa vært på visning! Det var utrolig fint der! Og vi tenker faktsik på det, men det dumme er jo at det ikke er lov med hund der... Hva skal vi liksom gjøre med freddy da!? Jo, de mener da at han skal bo litt hos oss og litt hos michael (broren min) Noe som ikke kommer til å skje! Fordi hvis han ikke blir med (assa freddy) da kommer jeg til å dø! Jeg har trossalt hatt han i 6 år!!! Jeg kan ikke bare gi han fra meg!!! 

Okeei! ovet til et annet tema! JEg sitter nå, sent på kvelden å pugger til samfunnsfag prøva vi skal i morgen!! Noe jeg gruer meg helt sinnsykt til!! har jo fått pugga, det er ikke det, men det skal være skriftelig prøve!! Kommer til å slite kjempe mye!!  

legge til et bilde jeg..

 

 

Natta alle sammen! <3

Happy Outfit!

IPHONEN MIN FUNKER!!!!! HOHOHOH Så nå er det bare å lagre masse nr and have some fun!

hihi! det blir en dag til på hamar mart'n, og jeg har nye bukse.. hahah litt random, men ja jeg var å fiksa ihpnen min og da trengte jeg en ny bukse også, så da kjøpte jeg meg det! :D

Her er Outfiten for i kveld!:
Genser fra h&m og bukse fra bikbok

 

Ha en fortsatt strålende Lørdag! :)

Mart'n

Nå sitter jeg og venter på at en sånn mann skal ringe meg.. Han må gjøre sånn at jeg får låst opp iphonen miin!! Han skulle egt ha ringt nå.. Menne


Hvertfall stikker jeg på Hamar mart'n med masse herlige folk!! Gleder meg :)

Skal du dit?

Ny mobil!!!

Heeeeei!!!

Nå har jeg tenkt til å legge meg snart.. men jeg må bare få rydda ut av senga mi først! fordi det ser ut som et rotereir!!!

Hahaha... Ja sånn ser det da ut i senga mi atm!... bærre å bynne å rydde!!!..


Jeg er/var i lykke modus akk nå .. Forddi jeg fikk iphone 4 av papppiii <3 men jeg har et lite problem.. at jeg får den ikke helt til å funke liksom, assa det skjer ingen ting når jeg kobler den til itunes.. Noen av dere som vil hjelpe meg ?

  

Hvordan mobil har du ?

Elsker de nye skone mine!

Hei! i dag har vi hatt prøve i naturfag.. Og det gikk overraskende bra faktisk! Jeg fikk 5! hoho! Er'såå fornøyd! 

Etter skolen var jeg bare hjemme en tur, og så bestemte jeg meg for å dra på maxi, hadde så lyst til å farge håret, men det ble det ikke noe av så da endte det opp med helt nye sko!!

 Sko// Økonomisko  - 599,-

Tycks?

Klipt meg!!!

Hei

Jeg tok fatt i saksa å klippa meg på bade for omtrent 2 min siden... O.o klipte av ganske mye følte jeg.. ser kanskej ike stå stor forandring, men jeg merker det selv, det er liksom mye tynnere, enn det det var, og litt kortere.. 

okeei, det syntes ikke på bildet! men i morgen skal jeg kjøpe hårfarge, og da kan jeg ta et nytt bilde med speilrefleksen min <3 Okei, bare en ting å si! RÆVA KVALITET!!!

men men...

 

Ønskeliste!

Jeg er da av de personene som fryser drit mye om vintern!! Og høsten er jo allerede begynt å komme så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut noe av det jeg ønsker meg! 

 


bikbok - 249

Genser - 29% Cotton,23% Viscose,25% Polyamide,13% Angora,10% Wool
Lindex - 299
Genser - 29% Cotton,23% Viscose,25% Polyamide,13% Angora,10% Wool 
Lindex - 199
Cardigan - 29% Cotton,23% Viscose,25% Polyamide,13% Angora,10% Wool
Lindex - 349

Cardigan - 85% acrylic,15% wool
Lindex - 299

Genser - 55% Acrylic,45% Cotton
Lindex - 299

 

Likte du det?

Bilduur

Her er resulutatet

Sushi vårruller

Heii! Jeg er så trøtt!! Men jeg ok kusina mi har laget sushi og vårruller og jeg gleder meg som et lite barn å spise etterpå og se på tv fordi det er jo så mye å se på Idag (?) hahah

De er ikke ferdige da men.. De skal frytyrstekes og så har vi da pakka vi lager sushi av

Resultatet kommer når maten er helt ferdig tror jeg :)

Liker du sushi og vårruller?

Leaving to Oslo!

Heyyo!!! 

Åhh, det er så chill å tenke på at jeg bare skal være på skolen til kvart på 12 i morgen!!! :D Jeg stikker nemmelig til kusina mii!! Gleder meg masse! har ikke sett henne på drit lenge! hehe. noe som minner meg på at jeg må begynne å å pakke ferdig snart :P ahaha! Aner ikke hva jeg skal ha med egt.. Og så skal jeg til moss på søndag! Jeyy, spise middag hos tante og onkel! 

nå prøver jeg å finne ut hva jeg skal ha på i morgen ... 

 

Nåå Spiser jeg smoothei også!! Det er så godt et på kvelden!upsii! ble det samme bilde som i går..

 

Hvordan smoothie liker du ? 

Verdens beste mammi!!!

Hei hei! nå er jegnede på rommer og kommet ut av dusjen. Og så var jeg så lat at jeg måtte ringe opp til mamma og pappa fordi jeg fikk sykt lyst på Vaffler! <3 så min snille mamma lager vaffler til meg og pappa! Åhh! cæn't wait! haha! 


ja sitter å spiser vaffler nå jeg :P heehhe

 

Hva hr du gjort i dag ? :D

MAXIDAG!

Har ikke orket å blogge de siste dagene.. har vært litt mye på meg nå! men derfor prøver jeg igjen i dag. Har vært syk/er det, eller jeg er forkjølet og vont i halsen.. osv som ligner en forkjølese.. it -sucks!!

I dag skal jeg tillbringe dagen min sammen med den herlige savannah pusen min <3 så jeg stikker snart på maxi med henne og så skal vi bare kose oss med film og folk (?) tror jeg.

Sitter å ser på Switched at birth. Ahh! jeg bare digger at de har begynt å sende masse bra serier på FEM fra mandag til torsdag kl 20:30!


Mitt hemmelige - Mandag
Switched at Birth - Tirsdag
Hellcats - Onsdag
Pretty Little Liars - Torsdag
Ser du på noen av de?
Hei! Jeg heter Melinda Lee Kristensen, er 15 år og bor på Hamar. Jeg elsker mat (helst usunne ting♥♥♥), The Bitches og Kjæresten. Denne bloggen handler om alt fra hverdagen min til klær og sminke o.l. Hvis du lurer på noe er det bare å spørre eller legge igjen en kommentar, da blir jeg kjeme glad!!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits