Love

Heii alle sammen!
Har ikke gjort så mye i dag, men jeg har vært å trent! Hah, lenge siden.. Var litt godt i grunn! Får så bra følese etterpå.
Forkjøla har jeg også blitt pga Mattis..

Skal trene i morgen kveld også, i tillegg skal jeg til tannlegen i morgen!! Hater det!! :( etter skolen blir det vel å dra til Mattis! <3
Vi hadde foresten 1mnd på lørdagen som var!
Elsker deg gutten min! <3

Ha en fortsatt fin kveld vidre!

Har du blitt forkjølet enda? :)

Juletiden kommer

Hei hei! først vil jeg bare si det at jeg har hatt en liten bloggpause.. Har ikke hatt noe inspo, og har heller ikke hatt så mye å fortelle om i det siste. Nå sitter jeg faktisk med lekser fordi det skal være ferdig i dag, så jeg må jobbe masse.. Hører på en del jule musikk også, skikkelig julestemning her. 

I dag er det nemelig første søndag i advent, så det vil si at snart er julen her :) I dag skal vi ha besøk av familien og spise masse god mat! 
Justin Bieber: Mistletoe


Hva har du gjort i dag ? 

Kjempe billig!!

Sitter på toget nå sammen med May Iren. Venter bare på å komme hjem så dra til kjæresten en tur! Har ikke sett han på lenge.. Så blir koselig! Tror Benjamin kommer en tur også litt seinere.

Her er da en liten update på min helg!

Jeg og May skulle tilby leie en film eller to, men det endte med at vi kjøpte 5 istedet!

Så bakte vi cupcakes, nam! Kjempe godt! Farget håret mitt fikk vi også gjort, ikke så veldig stor forskjell, men hva gjør vel det. Fargen kostet bare 10,- på europris!! BILLIG!! Hahah

Før premiere i går!

Heiiiii alle sammen i går natt var jeg og May Iren på før premiere! Vi tok tog rett etter sklolen for å ta tog til Halden :) kom frem og vi hadde ett kvarter på oss til filmen starta! Rakk det akkurat!

Da så vi på alle 4 filmene! Hadde faktisk forventa mere av del 1 på 4, men den var jo bra forde!

Skal du se den i morgen eller så du den i går?

Nelly kjolen

Jeg sitter nå å spiller Wordfeud! Har du spilt det før? Hah, jeg har seriøst dilla!! For de som ikke veit hva det er så er det som scrabble(?) altså et spill hvor du skal lage ord med høyest poeng! På wordfeud kan du også spille med randome eller du kan spille med venner og sjekke hvem som vinner!

Humøret mitt har vært
Skikkelig god stemning i hele dag! :)

Tenkte jeg kunne legge ut kjolen min på, fra Nelly :)

Spiller du også wordfeud? Hva heter du der? :)

Kjolen min fra Nelly har kommet!!!

Heii alle sammen!
Åhh! Jeg er så glad!!! Kjolen min fra Nelly har kommet!!! Happy!! Lykke i hele dag!

Hardu funnet deg kjole til juleballet enda? :)

Kjolen min fra Nelly har kommet!!!

Heii alle sammen!
Åhh! Jeg er så glad!!! Kjolen min fra Nelly har kommet!!! Happy!! Lykke i hele dag!

Hardu funnet deg kjole til juleballet enda? :)

Dagens lille outfit

I dag skal jeg på samtaletime.. Gruer meg litt i grunn! Hehe hva skal dere i dag?
Blir bare et kjapt innlegg, må gjøre matte..

Tenkte jeg kunne legge ut en liten outfit også siden det begynner å bli en stund siden..

Familie kos!

I dag har jeg vel egt ikke gjort så mye. Sto opp fiksa meg med Emilie (hu overnatta) men hu hadde stått opp en time før meg elno..

Litt seinere tok vi følge fordi jeg skulle til kjærsten og henne måtte da dra hjem. Var hos han til litt over 4 og da slappa vi vel bare av og så på tv!

Etter på ble jeg henta av pappa og mamma. Så dro vi til farmor og farfar, hvor tante og onkel også var. Etter middagen kom Mai lee, Emil, Joachim, Rebekka og Michael. Så da var vi jo nesten hele familien. Kjempe koslig igrunn! Farmor hadde bakt kaker!! Og så var det en kake fra jobben vi hadde fått.

Det rare var at i går så jeg til pappa: pappa!! Jeg er skikkelig sulten på kake! <3

Har du spist kake i det siste? :)

Ha en fin søndag vidre og håper dere har hatt en kjempe fin helg! :)

Lite blogging i det siste..

Har hatt litt lite blogglyst i det siste! Har vel egt ikke gjort så veldig mye. Tiden har gått til kjærsten, venner, sove og enda mere sove.. Late dager må jeg si!

Koselig kveld med jentene mine i dag! Åhh, alt for lenge siden.. Men vi skal kose oss masse, blir film og masse musikk! :)

Hva skal du i dag? :)
Hei! Jeg heter Melinda Lee Kristensen, er 15 år og bor på Hamar. Jeg elsker mat (helst usunne ting♥♥♥), The Bitches og Kjæresten. Denne bloggen handler om alt fra hverdagen min til klær og sminke o.l. Hvis du lurer på noe er det bare å spørre eller legge igjen en kommentar, da blir jeg kjeme glad!!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits